Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si dodělat dálkově SŠ?

Od: halibut

Mám důležitou otázku.

Jak se dálkově dodělává střední škola. Už jsem byl na dvou a obě jsem podělal. Díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Tak, že tomu obětujete čas a nervy.
Pokud to není reálné,tak se na to vykaslete a radši si udělejte nějaký rekvalifikační kurz

k2
hodnocení

0x

A co cekate za odpoved/radu? Ze je na to kouzelne zaklinadlo?

id
hodnocení

0x
A proč si myslíte, že nepoděláte třetí pokus?
Budete normálně pracovat a chodit do školy. Po nocích se budete učit. Dáte to?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, udělejte to jako moje známá, která za dceru dálkově odstudovala SŠ (veškeré přípravy a písemné úkoly) a dcera má maturitu z ekonomky (a stejně pracuje v jiném oboru, kde byla maturita při nástupu zapotřebí). Takže, rozložit si školu/učivo po celé rodině. Zdravím!

P.S. Definujte výraz "podělal", resp. jde o lajdáctví, neschopnost se učit nebo nebyl čas. Proč chcete mít hotovou SŠ?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]