Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupím oboustr. Izolepu š. 15mm?

Od: slatored®
Chtěl bych klasickou slaboučkou (cca 0,1 mm) izolepu, ale oboustraně lepící.
Všude mají jen min.1 mm vysokou.
Děkuji předem!
Slatored

Kde koupím oboustr. Izolepu š. 15mm?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mll
hodnocení

1x

Běžně to má papírníctví, ale jak koukám třeba na Rafo ( rafoshop.cz ), tak tloušťku neuvádějí. Naposledy jsem ji tam kupoval před mnoha lety a ne že by to byla ta úplně tenká (odhaduju tak 0,2-0,5 mm), ale aspoň to nebyla ta 3 mm tlustá.

Tluštčí mají domácí potřeby (pro přidělávání předmětů), ale tenkou by mělo mít papírnictví.

hodnocení

0x

Hladajte kobercovu pasku, ale sirka je vacsia.

Kobercová páska není oboustranně lepící.

mm

Jsou dva druhy kobercových pásek - lemovací (dříve běžně zvaná "lemovka") a oboustranná na přichycení koberce k podlaze, aby neklouzal. Tu má autor odpovědi na mysli. V porovnání s pěnovými je skutečně tenká.

Ta lemovací bývala dříve jediná silnější lepicí páska, která byla k dostání. My kluci jsme ji používali na čepele hokejek. Oboustranná na trhu nebyla.

V rámci zmatení jazyků jsem zaregistroval, že někteří lidé nazývají "kobercovkou" jakoukoliv silnější lepicí pásku, včetně tech opravných plastových s textilní kostrou (nazývaných také "gafa").

Oboustrannou kobercovku jsem neznal (dosud jsem ji taky nepotřeboval). Je tedy skutečně možné, že už se sortiment rozšířil a je i oboustranně lepící textilní páska.

P.S.

S úzkou textilní páskou se kromě hokejek omotávala také řídítka (berany) na kolech Favorit ...

hodnocení

kobercovou nechci, jen klasickou slabou izolepu.
Kde koupím oboustr. Izolepu š. 15mm? #2
mm

Ta oboustranná je plastová. Je to oboustranně lepící bílá fólie.

Na berany jsem zapomněl. Když se opotřebovala, okraje se začaly třepit.

mm
hodnocení

0x

Potřebujete zřejmě něco takového: alza.cz/...

mm

Tloušťku má 0,15 mm. Nad těmi 0,05 mm by šlo přimhouřit oko, ne?

mm

Tenčí variantou je pak už jen tohle: alza.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]