Nejste přihlášen/a.
9x
Dobrý den, tak tou poslední větou jste to totálně "zabil/a", protože to je neskutečná blbost, která se tady bude asi líbit. Kluk je prostě deviant/úchyl a budou ho léčit. Pokud ho nevyléčí (nebo nevykastrují), tak jednou skončí v kriminále nebo v léčebně. Rozhodně to není silně rozšířené chování dnešních chlapců, za které může třeba EU
. Zdravím!
P.S. Neberte si cizí starosti na svá bedra a věnujte se raději sobě.
Já té situaci nějak sám nemůžu pořádně uvěřit...tak jsem se chtěl přesvědčit nakolik to může být sem tam se vyskytující se jednání chlapce. Ve svém dětství, pubertě jsem se nikde, nikdy ani v odborné lékařských tiskovinách nedočetl, že by se tohle tehdy u takovým mladých chapců tehdy vyskytovalo. Jednoznačně tohle primárně vybudil ten globální mediokratických duhový korporátní sexualizovaný průmysl "pedagogicky" informovat děti o sexu (vč. 50ti pohlaví) do podrobností s explicitvním obsahem dostupným na netu.
ja - opakuji. Věnujte se sám/a sobě, protože to potřebujete. Nejste duševně zdráv/a nebo máte v hlavě pořádně vymyto.
4x
13lety vrah v roce 1978 v Opavě. Naprosto jasný důsledek hodnotové duhové levičácké (vládu jedné strany by z pravičáctví podezíral jen idiot) mediokracie masového dosahu korporátního sexuálního průmyslu.
BTW, kdybyste nechtěl jen plivat na spolecnost, ale měl opravdu zájem o informace, tak neobtěžujete v poradně, ale nahlédnete do odborné litaratury.
2x
Normální je dělat to o samotě. Chlapec normální není, tak to o samotě nedělá. Slavná inkluze. Normální děti budou ve třídě muset strpět masturbujícího debila. Naštěstí v dnešní době děťátka mají dostatek informací, takže je to nepoznamená. Učitelky budou psát poznámky o nevhodném chování, rodiče lomit doma rukama, protože zákazy ani domluvy nepomohou, zvláštní školy nejsou a jak mají vyřešit synovo chování, když on je ve škole a oni v práci. Pomoct by měl psychiatr/psycholog. Mediakací a nácvikem chování, kdy se dítě při nutkavé potřebě samo odebere na wc, kde si potřebu vyreší. Asi také nemočí a nekálí uprostřed třídy.
Nezbývá než politovat rodiče.
1x
Kdo se ptá? Jaký máte vztah k chlapci a jeho rodině, případně účast ve vzdělávacích ústavech? Rýbete se v cizím životě? Něco jste si tam zapomněla, něco je vaše? Kdy naposledy jste se koukla pod své nohy a na svou hlavu, že si troufáte s celým národem řešt něco, do čeho je vám prd a na co jsou odborníci? Co vy ani pojmenovat neumíte?! Necheje toho! ![]()
Bohužel z minulosti znám pár takových - dělali tzv. "zářezy kalhotek", pravítka za kalhotky, prostě narušení jedinci - kurátor a kriminálka je zkrotí, tedy dřív jo.
0x
V každém kolektivu se najde nějaký blbec, debil a podobně. Dneska má medicína větší rejstřík pojmenování. Já slibuju, že si najdu, co to je ADHD protože mě naskakuje Analog-Digital High Desnity.
Masturbace je podle mě ve 11 letech nesmysl. Na to si tak může leda hrát, protože to vidí v těch "kovbojkách" na které se dívá (jak sam/a píšete). A jistě i před 40 lety takové případy byly.
"Masturbace je podle mě ve 11 letech nesmysl." - v tomto se pletete, protože masturbace je věc mimovolná, pudová a na věku nezávislá
Odborná literatura vysvětluje, že: "Masturbace se začíná objevovat kolem 2 měsíců věku, ale existují i záznamy masturbace plodů ještě v děloze. V dětském věku masturbace zažívá svůj vrchol ve 4 letech, a potom až během dospívání. Neznamená to ale "sexualitu" v dospělém smyslu, spíš tělesné zkoumání a reakci na příjemný podnět."
12letý kluk je v pubertě a tedy dospívá. To, že nezná etické mantinely, respektive si je u něj nikdo nedovede vynutit, je věc druhá, ale jeho tělo funguje úplně normálně.
0x
Já nevím. Menstruace začíná u dívek v 11ti až 14ti letech (s přesahy +/- 1rok, podle rasy), dokonce byste našla nějaké téma i zde na Poradně.
Čemu se divíte?
Mladé dívky sexualizují v 11 - 12 letech celkem běžně. Ta nejmírnější forma je oblečení s jasným sexuálním podtextem.
U starších ročníků je to ještě horší. Pokud si slečna obleče minisukni nebo vypasované džíny a těsné tričko (bez podprsenky) s odhaleným pupíkem, a jestliže bude taková celá třída nebo pěvecký sbor, může to způsobit u nevinných učitelů mžitky před očima až závratě a u nezkušených sbormistrů srdeční záchvat.
V pozdějším dívčím věku se to dá srovnávat s účinky zbraní hromadného ničení.
Je to pokrytecká doba nemají historickou obdobu. Na jedné straně všemožně chrání "práva" žen, dětí apod. Na druhé straně jsou děti bombarodovány SYSTÉMEM elektronického datové a neziskářského smogu v podobě mobilů, elektronických násilných her, videií a filmů a všeobjímající neziskovkářskou duhovou a zvrhlou Západní ideologií. Ve 13-14 letech v druhé půli 80. let, když přišla spolužačka s namalovanými nehty do školy, dostala obrovskou poznámku s varováním pro rodiče! A to prosím od žádné soudružky, ale angličtinářky, která již tehdy mohla a byla na jazykovém pobytu v Anglii a měla tehdy cca 30-35let... masivní dezinfo liberální, progresivistická zvrhlá, zákeřná, woke, duhová, konzumní, násilná, válečnická dezinfo propaganda, která navíc cíleně více a více potlačuje pravdu a konzervativní obyčejný selský rozum...
0x
Důsledek hodnotové duhové levičácké mediokracie masového dosahu korporátního sexuálního průmyslu. Může být, vliv je velký v určitém věku - jenom to není z levice - ta naše původní buzerovala k pořádku, ale tedy spíš z pravice. Duhovou akci nebo spíš veletrh s "oděvy" navštívila svého času v zastoupení i americká ambasáda. Škola, ve které je problematický hoch asi není církevní, že?
0x
Pochybuju, že je to důsledek duhové = vždyť to má srovnané správě. Ale ADHD mohou být bezprostřední= být bez zábran.
Na druhou stranu ADHD mají cit pro spravedlnost (pokud se nekalosti dějí někomu jinému v kolektivu) a brání je. T
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.