Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praktické zkoušky

Od: lubos
Ahojky, jsem ve třeťáku na automechanikovi a už mi začíná docela lepit ze závěreček. Máte tu někdo čerstvou zkušenost, jak probíhá ta praktická část?
Zajímá mě hlavně, jak moc hrotí čas, jestli tam jsou pevná stanoviště (třeba brzdy, diagnostika, rozvody) a co dělají, když se u něčeho sekneš. A hlavně – co se stane, když dostanu úkol, o kterém fakt vůbec nic netuším a v životě jsem to nedělal (třeba seřízení ventilů)? Nechají mě v tom mistři úplně vykoupat a vyhodí mě hned, nebo mě aspoň trochu navedou, abych se chytil a mohl to nějak dobojovat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Sem píšeš už poněkolikátý...

Ptej se ve škole. Osobně, pokud bys o běžný práci nic netušil, tak bych tě vyhodil ať přijdeš až to budeš umět.

Sorry, ale automechanik který neumí seřídit klasický ventily a podobný jednoduchý práce, tak si nic jinýho než vyhazov nezaslouží. A že jsi to nikdy nedělal - co jsi dělal těch několik let školy, rejpal se v nose?

Nastuduj to co neumíš, zajdi si na vrakáč nebo do servisu kde berou auta na ekolikvidaci a tam si to nacvič.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to, že Vám začíná "lepit" ze závěrečných zkoušek je dobře, protože to znamená, že nejste ke svému vzdělání lhostejný. U zkoušek by neměl být žádný úkol, který by nebyl během let učení probírán/ukázán, tak potom už jen záleží na tom, jestli si to vybavíte. Myslím si, že pokud nejste vyhlášený "p*ůserář" a máte alespoň průměrný prospěch, tak Vás u zkoušek nebude nikdo potápět, zbytečně trápit a spíše pomůže (ostatně, Váš úspěch či neúspěch bude vizitka vyučujících ). Ta mírná obava je správná, ale neměla by svazovat ruce. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]