Nejste přihlášen/a.
Zajímá mě hlavně, jak moc hrotí čas, jestli tam jsou pevná stanoviště (třeba brzdy, diagnostika, rozvody) a co dělají, když se u něčeho sekneš. A hlavně – co se stane, když dostanu úkol, o kterém fakt vůbec nic netuším a v životě jsem to nedělal (třeba seřízení ventilů)? Nechají mě v tom mistři úplně vykoupat a vyhodí mě hned, nebo mě aspoň trochu navedou, abych se chytil a mohl to nějak dobojovat?
0x
Sem píšeš už poněkolikátý...
Ptej se ve škole. Osobně, pokud bys o běžný práci nic netušil, tak bych tě vyhodil ať přijdeš až to budeš umět.
Sorry, ale automechanik který neumí seřídit klasický ventily a podobný jednoduchý práce, tak si nic jinýho než vyhazov nezaslouží. A že jsi to nikdy nedělal - co jsi dělal těch několik let školy, rejpal se v nose?
Nastuduj to co neumíš, zajdi si na vrakáč nebo do servisu kde berou auta na ekolikvidaci a tam si to nacvič.
0x
Dobrý den, to, že Vám začíná "lepit" ze závěrečných zkoušek je dobře, protože to znamená, že nejste ke svému vzdělání lhostejný. U zkoušek by neměl být žádný úkol, který by nebyl během let učení probírán/ukázán, tak potom už jen záleží na tom, jestli si to vybavíte. Myslím si, že pokud nejste vyhlášený "p*ůserář" a máte alespoň průměrný prospěch, tak Vás u zkoušek nebude nikdo potápět, zbytečně trápit a spíše pomůže (ostatně, Váš úspěch či neúspěch bude vizitka vyučujících
). Ta mírná obava je správná, ale neměla by svazovat ruce. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.