Nejste přihlášen/a.
DObrý večer, nevíte někdo, jak spojit dvě nahrávky v iPhonu v diktafonu do jedné? Nevíte, jaká je na to dobrá aplikace (zdarma/placená) nebo zda to jde přímo v tom? Při dělání rozhovoru mi někdo zavolal, tudíž se to vyplo, hned jsem zapl pokračování ale potřebuji to spojit. Děkuji za rady
0x
Mohlo když to s nim umíš. Když to vidíš prvně neuděláš nic. Já třeba pátrám bak zasmyckovat nahrávku.
0x
Dobrý den, kutilské řešení - za ticha v místnosti spustit a nahrát první část záznamu do diktafonu u jiného/půjčeného telefonu, tam na konci první části přerušit/pozastavit nahrávání, spustit druhou část záznamu a dokončit přerušené nahrávání. Budete mít jeden zvukový soubor v druhém telefonu a ten potom musíte šikovně dostat do svého telefonu a v tom půjčeném následně smazat. Zdravím!
P.S. Pokud máte i PC a tam Záznam zvuku, tak možno i takto a jiný mobil nebude ani potřeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.