Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studium anglického jazyka přes umělou inteligenci

Od: konzultant odpovědí: 1 změna:
Chtěl bych se zeptat, nemáte někdo zkušenost se studiem anglického jazyka přes aplikace umělé inteligence jako je Gemini,Copilot nebo Chatgpt? Nahradí to jazykové školy i učebnice pro samouky? Prý to umí vytvářet cvičení, opravovat sloh i výslovnost, což je možná lepší než učebnice pro samouky. Některé jevy to prý umí i dovysvětlit, když jim člověk neporozuměl, nicméně v případě učebnice má člověk smůlu.
Pokud jde o mě, jsem zaměstnanec, je to již moře let, co já jsem chodil do jakékoli školy. Nastala ale situace, že si budu muset hledat jinou práci a právě znalost anglického jazyka by mohla zlepšit mou situaci na trhu práce.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě je to lepší než drátem do oka :)

Oni mají docela dobrou angličtinu ale občas příšerně kecaj. Takže vysvětlení čehokoli od nich je silně nezaručené a pokud mu chce člověk věřit, tak si to musí ověřit jinde. (Tohle myslím hlavně na gramatické a mluvnické věci, aby ses nenaučil nějakou kravinu.) Ale vysvětlují rádi a někdy to je i správně a někdy aspoň použitelné.

Ale povídat si s nima by ti rozhodně mohlo pomoct zlepšit chápání a používání angličtiny jako jazyka. A hlavně se trochu otrkat v projevu. Jen je asi budeš muset tlačit do toho, aby ti i vytýkali chyby, nejenom tě chválili. (nebo mozna lip zkousnou aby ti "navrhovali lepsi formulace", protoze to neni kritika uzivatele, ale pomoc ... vyzkousej a posud sam)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]