Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recitace

Od: nina odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, potřebuji pomoc.V minulé recitační soutěži jsem postoupila s prozou Babky od Marky Míkové do krajského kola, ale letos nevím co jiného. Potřebuji něco delšího, vtipného a to tak že se tomu zasmějou nejen děti ale i dospělí. Je mi 14. Děkuji Nina.:)

Prosím prozu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jsem ve Vašem věku recitoval Mršinu od Charlese Baudelaira. Sice se nikdo nesmál, ale jedničku jsem dostal, protože se hodnotil přednes a zapamatování, nikoliv míra humornosti.

hodnocení

2x
Marka Míková napsala 19 knih, co si něco vybrat zas od ní?
databazeknih.cz/...

host
hodnocení

2x

Pokud to má být veselé, tak například

Miroslav Šimek,Jiří Grosmann - Povídky, je to sice už obehraný humor, ve své době se lidé váleli smíchy, možná i dnes se noví čtenáři radují nad absurdními situacemi. Vyšly tiskem, nebo jsou čtené na webu.

Jan Buchar - Co se kdy u náš šustlo, humorné povídky z podkrkonoší

Zdeněk Galuška - Slovácko sa súdi aj nesúdi - chce to ale mít vztah k Moravě a místnímu dialektu, pražáci jsou při napodování místní mluvy směšní

Hezky se čte nebo spíš poslouchá i prednes Františka Nepila s hezkou poetikou

René Gosciny - Malý Mikuláš - pět knih, pokud si vyfotíre obrázky, dáte na fleěku a při přednesu je promítnete na interaktivní tabuli, může to být zajímavý přednes.

nina
hodnocení

Děkuji, možná to zkusím, kdyby jste ale někdo ještě měl nějaké nápady budu vděčná.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]