Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikroekonomie něco nevím

Od: barbuska* odpovědí: 5 změna:

Ahojte, potřebovala bych pomocí s vypracovaním tohodle: viz foto

PS: spěchá

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbuska*
hodnocení

tady jsou ty otázky :

Mikroekonomie něco nevím

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Odpovídám pouze na první bod: ekonomika-managment.stude/...

Pokud to nevíte (což byste asi měla), stačí zadat tyto podbody do googlu. A budete to mít rychleji, než tady někdo za Vás vypracuje slohové cvičení...

hodnocení

0x

Hele...docela by mne zajímalo, jakou školu studujete...a v kterém ročníku.

Ekonomku jsem nedělal, ale tohle bych si troufal z logiky věci zodpovědět alespoň na "3", možná bych to okecal i na "2"..

A to bez hledání...a bez dlouhého přemýšlení..

Vědu za tím určitě nehledejte, jsou to naprosto jednoduché otázky...a když se nad nimi zamyslíte, na odpověď jistě přijdete.

cocinkamichalka*

Tady jde o naprosto jednoduchý graf nabídky a poptávky, kde se ty dvě čáry posunují a podle toho se odpovídá na výše napsané otázky. Spíš mi to připadá tak, že se slečna VŮBEC nechce zamýšlet.

barbuska*
hodnocení

nemůžu pořád přijít na 3 a 4ku...

nemůže být 3 otázka tento graf?

Mikroekonomie něco nevím #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]