Nejste přihlášen/a.
Zdravím, asi je to hloupý dotaz, ale chci se zeptat, když na vysoké škole v rámci magisterského navazujícího studia koukám na úspěšnost splnění jednotlivých předmětů a je tam A B C D E F - Co z toho znamená už nesplněno? (Ostravská univerzita). Já jsem třeba v současné době na bakalářském a máme pouze ABC, ve chvíli kdy máme D už jsme nesplnili. A podle internetu koukám že prý záleží na tom, o jakou se jedná univerzitu, nevím kde ale dohledat. Děkuji za rady
Pro tazatele:
Logicky vzato, "nesplněno" může být jen jedno. Jaký smysl by mělo hodnocení "nesplněno" a "ještě víc nesplněno"?
Mimochodem, úplně off topic:
Že je krajní možnost ta nejhorší, mi odjakživa vadí u hodnocení hvězdičkami. Jak jako, že jedna hvězdička je nejhorší?
Když jsem nespokojený, přece si nezaslouží žádnou hvězdičku, žejo?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.