Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na vaše názory.
Je to už dávno co jsem byl na základce, měli jsme tam na 2. stupni jednu učitelku, a to byla ta nejhorší baba jaká mě kdy učila,mě ale vlastně všechny buzerovala kvůli každé blbosti, pořád ječela a dávala poznámky za kdejakou volovinu. Já i další kluci třeba kvůli ní měli důtku jen za to že u nás našla flašku chlastu. A ještě ty co měli špatné známky nebo ty co měli jít na střední školu tak nutila chodit do jejích doučování..
No ale na co se chci zeptat: Teď jsem se úplnou náhodou dozvěděl, že ta škola bude mít den otevřených dveří a ona tam pořád učí. Tak bych se chtěl zeptat, jestli vás něco chytrýho nenapadne: Chtěl bych jí říct do očí něco hodně ošklivýho, aby se jí to co nejvíc dotklo a aby ji to co nejvíc urazilo, ale aby mě nemohla žalovat za urážku.Jo a ještě si vzpomínám že tenkrát říkala něco v tom smyslu že až budeme dospělí tak jí za to budeme vděční (za co to fakt nechápu). Tak bych jí chtěl říct, že to se hodně sekla.
Tak raďte co vás koho napadne... Předem díky za nápady Aleš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.