Nejste přihlášen/a.
Tohle a opačné stížnosti vždycky byly, jsou a budou. Je podzim, teplotní přechody a v malém kolektivu sdílení bakterií a virů nelze zabránit. Rodiče si stěžují, že si dítě přineslo ze školky nějaký morybundus. Postižené dítě u lékařky bylo a ta řekla: Dítě je zdravé, je jen zahleněné. To jsou časté případy. Přesto jsou učitelky velmi opatrné, snad až přecitlivělé, ale tak to mají všichni, kdo děti milují a tohle povolání dělají s láskou. Není potřeba všechno, co učitelka řekne nebo udělá, tak moc prožívat a kritizovat.
Nevyžádaná rada: Kontrolujte parazity ve vláscích a také v hovínku. Ty nejčistější děti jsou nejpostiženější. (a maminky nejpřekvapenější)
Je to normální, ve školce stačí zakašlat a už Vám dítě reklamujou. Ve škole musí dítě skoro umírat, aby mohlo zůstat doma.
Prý to tak bylo vždycky. Ve školce se snažily, aby tam bylo co nejmíň dětí, aby měly míň práce.
Nezbývá než trvat na tom, že dítě bylo v pořádku.
Já si to z dětství moc nepamatuju, přecejenom v tom dětském věku ubíhal čas úplně jinak. Stejně jako nám nepřišlo, kdyby na to rodiče neupozorňovali, že občas jdeme do školky v sobotu nebo v neděli (před revolucí se státní svátky nahrazovaly pracovníma sobotama a v květnu i nedělema tím že jich bylo víc pohromadě (1., 5., 9.)). Pracovní soboty pamatuju naposledy ve druhé třídě, pak to nějak už nebylo, revoluce přišla až ve čtvrté třídě, tak nevím.
Že si dítě (i učitelky) toho ze školky spoustu přinese je celkem normální. S tím se musí imunita popasovat. Vyprávěla jedna paní, že nastoupila do školky a první půlrok strávila víceméně maroděním, prý je to normální (říkaly kolegyně), prý si tím projdou všechny, než se adaptujou na dětské bacily.
a má ten kašel celoročně?nebo velmi dlouho?o by mohl být náásledek očkování.
já si pamatuju, že před nástupem do školy se mi neustále tvořil sopel a začal se mi tvořit právě po očkování,
a protože sem byl už hodně dlouho nemocný, tak mě matka nechtěla nechávat doma a šel sem teda do školy.
od té doby musím říct, že mám rýmu celoročně, a ano, nemohl bych celoročně maródit, ti je blbost, ake bez očkování bych tu celoroční rýmu neměl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.