Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych poprosit někoho, kdo dělal závěrečky v posledních 1–5 letech, co přesně jste měli za úkoly u praktické části a jak to probíhalo. Pomohlo by mi vědět, co můžu čekat.
Jsem z menší obce Potůčky pokud někdo ví o nějakém servisu poblíž, kde by mi třeba dovolili se učit nebo něco dělat navíc, napište mi, fakt bych to ocenil. Díky moc.
0x
To chce starej pekáč kde nebude vadit když něco zvoráš, ono pustit začátečníka aby dělal zakázky je vysoce rizikový - za práci servis ručí a pokud zvoráš rozvody tak to neni za pár korun.. Musíš sám aktivně hledat po okolí, zjistit kdo je dobrej a mezi nima kdo bude ochotný učit tě. Nebo si pořídit nějaký auto "za odvoz" a trénovat na něm, případně u servisu montorat auta který jdou na vrakáč, nebo si na tom vrakáči domluvit rigádu na rozebírání...
Nejen servisy ale spousta lidí si auta spravuje sama, mezi nima jsou i takový který běžný servis s přehledem strčí do kapsy.. Ovšem taky spousta lemplů a lam (a to i v servisech)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.