Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr VŠ

Od: pravnik odpovědí: 0

Dobré odpoledne všem,

vloni jsem se dostal na dvě školy: ekonomka a práva, obě státní, ale vzhledem k tomu, že jsem si nebyl jistý, kterou z nich zvolit, tak jsem nastoupil na obě. Teď mi ale začíná docházet, že obě najednou, při práci, by asi nebyly zvládnutelné a osobně nevím, kterou si vybrat. Vysokou školu beru spíše jako základ pro lepší práci/podnikání, než že bych chtěl přímo dělat ekonoma/právníka - považuji za důležité ji mít, avšak beru to tak, že se v budoucnu nemusím věnovat tomu, co jsem vystudoval.

Máte někdo zkušenost s jednou z těchto škol, a to buď osobní, anebo od známých (rodiny) nebo mohli byste mi doporučit, na které z nich zůstat?

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]