Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
právě nastupuji do prváku na ČVUT FJFI, obor Kvantové technologie a uvědomuju si, že je to velice náročná škola. V posledních dnech se sám sebe ptám, jestli se vystudovat takový level vůbec vyplatí, jestli by nebylo rozumnější jít třeba na FEL, který je výrazně jednodušší (furt velice náročný). Jde mi o to získat dobré studium a po škole si najít dobrou práci s dobrým finančním ohodnocením. Vždy mě zajímala kvantová fyzika, má ale cenu se s ní trápit, když je ve finále velká možnost, že jí v budoucím zaměstnání vůbec nevyužiju? Rád bych proto radu od někoho, komu je tot téma blízké. Vyplatí se vůbec trápit se na jaderce, nebo je lepší zvolit snažší školu, se kterou ve finále budu mít stejné možnosti?
Děkuji za názory.
P.S: Matematika a fyzika mě vždy velice bavily, vyhrál jsem několik soutěží a na studijum se těším, bojím se ale, že to bude zbytečně moc náročné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.