Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturita po letech?

Od: charger® odpovědí: 0

Dobrý den

Po více než 10 letech , bych si chtěl dodělat maturitu . Mám dotaz , mám ukončené střední vzdělání bez maturity ( nástavbové studium ) . Maturitu jsem tehdy v roce 2015-2016 neudělal .

Ted k mé otázce, mám právo , kdybych napsal na svoji školu , abych dělal znovu maturitní zkoušku? uspěl jsem ve zkoušce od Cermatu ( ČJ Sloh , ČJ didakticky test , NJ sloh a bohužel jsem neudělal NJ didakticky test ) . chtěl bych se zeptat zda-li je možné dělat znovu maturitu jen z částí , která jsem neudělal . a nebo bych musel dělat všechny? umožní mi tohle škola a Cermat? podle chat gp , by to mělo jít ale nevím uplně te uměle inteligenci neverim . pry bych to musel dělat jen na te škole , kde jsem skončil ale tam není moznost dalkoveho studia ... kdybych chtěl jit na školu s dalkovym studiem , jestli by mi to uznali a vzali mě treba jen do posledniho rocniku? ale lepší by bylo jít rovnou k maturite na te byvale škole . ale museli by mi dat nejake osnovy a tak že . nemate někdo s tím nejakou zkušenost díky a přeji hezky den .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]