Nejste přihlášen/a.
Bude to na rozhodnutí děkana zda vám to povolí a děkan je člověk, a lidé jsou různí.
PS: dotaz formulovaný jak z umělého překladače...
Jenom, proč by to potenciálně byl problém, když stejně budu muset splnit povinné předměty na nové specializaci, jako každý jiný? Pokud bych nesplnil předmět dvakrát, pak bych zamítnutí chápal, protože by mělo následovat vyloučení, ale v našem případě vyloučení nehrozí.
to my nevíme, ale například odlišnost přijímacího řízení do různých specializací, naplněnost specializací ať už formální a nebo faktická (počet míst v učebnách), ale klidně i snahy, aby si studenti nedělali ze studia holubník a neměnili specializace jak se jim zachce
Děkuji, pokud kapacity a jiné formalismy jsou OK, pak proč by potenciálně vadil Váš zmíněný holubník, vždyť je to studium studentů a ne pana děkana?
nezodpovědné rozhodnutí studentů vede k vyšším administrativním nárokům, tedy více práce pro zaměstnance
Jde o to, jestli je to potřeba nějak řešit, jestli to zaměření kam chceš přejít není podobné tomu co chceš opustit. Já jsem vystudoval FEL ČVUT, v posledních ročnících mi byla přidělena specializace "telefonní ústředny", tehdy pokud student nebyl vynikající (a to jsem nebyl), tak jsme si tu specializaci moc vybírat nemohli.
Dospěl jsem k názoru, že tímhle se živit nechci (a taky jsem se tím nikdy neživil). Během studia jsem se zapojil do studentské vědecké činnosti, dostal jsem se tam k vědomostem co bych se k nim při normálním studiu nedostal a živil jsem se pak tím.
Pochopitelně, pokud někdo vystuduje třeba strojárnu a chce přejít na gyndu, tak to asi moc nepůjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.