Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna zaměření

Od: zssuus odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mohl bych mít dotaz prosím? Představte, si že jste děkan, který dostane žádost o změnu zaměření, kde v momentálním neabsolvoval úspěšně povinný předmět, ale podruhé není zapsán (tedy ve studiu by normálně pokračoval a nebyl by vyloučen ze studia) na zaměření, kde tento předmět není.
Zaměření jsou volena dobrovolně s danými povinnými předměty a student žádá vrátit svoji volbu zpět.
Jaký by na to byl Váš pohled? Změna zaměření je legitimní a studijní pravidla jí nezakazují.
Děkuji všem za názor.
(Ono to takhle úplně není, ale berme toto jako hypotetický scénář, kde si děkan může myslet, že důvod změny zaměření je právě tento.)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zssuus
hodnocení

Odpovědi nebo názory jsou vítané :).

hodnocení

0x
Dobrý den. Za mě jste si sám odpověděl: "Změna zaměření je legitimní a studijní pravidla jí nezakazují.".
Někomu obor prostě nesedne a chce zkusit jiný.
Názor děkana by mě moc nezajímal - můj život, má rozhodnutí a pokud by náhodou dělal problémy, jsou zde jiné školy.
zssuus
hodnocení

Děkuji za odpověď.

km
hodnocení

0x

Bude to na rozhodnutí děkana zda vám to povolí a děkan je člověk, a lidé jsou různí.

PS: dotaz formulovaný jak z umělého překladače...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]