Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych vás moc poprosit,vypracovala jsem test z angličtiny,byl by tu někdo tak moc hodný a zkontroloval mi ho?Jsem němčinářka,abych mohla začít studovat angličtinu,dostala jsem včera večer mailem test který dnes odevzdávám,nemám se s kým poradit,jsem na stáži v Rakousku.Moc Vás prosím,je pro mě moc důležité s tím jazykem konečně začít.Test bych vám poslala na mail,jde jen o zkontrolování...Díky
Pokud ho někomu pošleš mejlem, je to zakázka a práce, navrhni cenu. Pokud chceš radu bezplatně, zkopíruj test sem a my se na to podíváme.
doplněno 29.03.11 12:02:Zuzanko, zakázkou rozumíme i korekturu, tj. kontrolu čehokoliv. Nepleťte si pojmy s dojmy - nadto dokud se nepohybujete v oboru, ju? Pokud zveřejníte test zde, pak rádi poskytneme rady. Pokud zašlete na mejla, už je to soukromá práce, zlatíčko. Jo, a netykejte jen tak někomu, koho tady vidíte, husy jsme spolu nepásly a soudružky taky nejsme. A dobře, že jste test napsala - aspoň vidíte, že žádnou pomoc nepotřebujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.