Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpadek e-systému

Od: odvolaniproti odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

měl jsem včera problém poslat potvrzení přijetí (návratku) na VŠ kvůli výpadku e-systému (do včera byla lhůta). Volal jsem dnes ráno studijní referentce, že mi to včera nefungovalo a ona říkala, že se leda mohu odvolat. Jsem opravdu nas*aný, protože nechci přijít o pčijetí kvůli tomuto. Má cenu se odvolávat kvůli tomu?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud nechces prijit o prijeti, jak pises, tak zcela logicky to cenu ma.

Nebo cekas, ze se Ti sami ozvou a budou zjistovat, zda k nim chces?

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, dělat vše na poslední chvíli má ve zvyku dělat spousta studentů - pak to systém nedá. Odvolejte se, ale počítejte s tím, že budou nejspíše protivní a nemusí to vyjít na 100 ℅. Je to tvrdá zkušenost.
odvolaniproti
hodnocení

Vím, že to je i moje blbost, ale já se pořád rozhodoval mezi dvěma školama. Musím to zkusit, i když mě s tím asi pošlou někam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]