Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je možné studovat i po 26. narozeninách prezenčně, nebo studentům je po překonání této věkové hranice dovoleno studovat pouze kombinovaně a to ještě k tomu hradit v plném rozsahu školné? Když jsem se koukal na stránky jednotlivých univerzit tak jsem tam našel ceníky placení školného až několik desítek tisíc a to bylo na stránkách veřejných škol čehož jsem se dost zalekl.
PŘÍKLAD: Pokud letos ve 23 letech začnu studovat, a bez protahovaní dejme tomu vystuduji Ing. ve 28 letech, budu muset už potom po překonání hranice 26 let platit?
Děkuji
Pokud budete hledat, tak zjistíte, že můžete na státních školách studovat v podstatě kdykoliv zdarma a jediný zádrhel , těch 26 let je to, že si musíte platit po 26 letech věku zdravotní pojištění... To třeba v roce 2025 je 2808 Kč...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.