Dobrý den proč je dneska tolik divných lidi na školách a proč to vadí jen menšině... Každá holka v téhle době toho akorát využívá a kluci si nemůžou pak najít nikoho normálního protože se třeba klukům nelíbí že má vztah skoro s každým učitelem...
Ve věku před pubertou, v pubertě a po pubertě, chlapci nejsou ještě sexuálně dospělí, ale hormony fungují hodně divoce. A tak za vším vidí sex. Fakt všude. A toto se stává tobě. Vysvětluješ si třeba zdvořilé nebo pozorné jednání jako součást sexu. Ale to tak vůbec ani není a ani to nefunguje. Snaž se zklidnit a svou fantazii drž na uzdě, jinak se dostaneš do maléru, ani se nenaděješ.
rudla
Dneska sex nikdo nevidí. Vidí jen instáč a fejsbůček. Puberťák věří, že otehotní přes mobil a přes apku je to tutovka - viz časté dotazy zde
kukuna
@babkazov Zapomněla ste na malý ale důležitý detail, že u mužů končí puberta odchodem do hrobu Tak ale vysvětlila jste to jinak úplně správně
A fakt! Až odchodem do hrobu. Ale zase, to je dobře, ne?!
kukuna
@babkazov Tak jak naco že... Když máte doma puberťáka a nejste na stejné vlně, tak to asi moc zábava nebude asi si dokážete představit jak mládě puberťák tak starý No škoda že holky dospívaji dříve takže si kluci pak nemají kým hrát nato mají tu elektroniku auta koníčky atd. A pak berou hračky tady třeba tazateli Nebo si musí hrát tajně a tajnosti někdy škodí zdraví tak pak jim ta puberta skončí dost brzy.prostě je tam spousta možností že...jak řekl Franklin "nepřestáváme si hrát protože stárneme,ale stárneme,protože si přestáváme hrát "
Je to nejspíše případ od případu. Na základní škole na mě nikdo nic nezkoušel, i když třeba na konci školní docházky bych možná i chtěl. Na střední škole v posledním ročníku to na mě zkusila jedná milá stážistka, nevím, jestli se to počítá. A na vysoké mi sice říkali všichni pane kolego, ale na večeři nebo do kina jsem dostával pozvání výhradně od spolužaček, které tím pádem logicky nemohly být s nějakým mým kolegou na pozici učitele. Tak nevím. Reprezentativní vzorek to sice moc není, ale i tak, kde jsou takové školy, že bych si v rámci poznání udělal nějaké další vzdělávání? Jinak doporučuji, vy osobně byste neměl/neměla moc času věnovat koukání po holkách, které jsou ve vztahu s učitelem, ale měl/a byste spíš napnout síly k učení. Například v češtině podle mého názoru máte trochu rezervy, a možná proto holky intuitivně hledají někoho, kdo projeví určitý znak inteligence, například že umí číst a psát v srozumitelné a uznané podobě jazyka.
Tak hoď očko po učitelce. Jistě si každá zajíčka jako ty bude ráda hýčkat a zasypávat jedničkami. Jinak za pár let pochopíš, že je z dlouhodobého hlediska výhodnější být chlapem.
Nás teda učila parta veteránů a tohle by bylo to poslední z čeho bych je podezříval. Taky nějaký etický kodex něco takového nepřpouští (možná je to i v zákonech).
Naopak jsem slyšel, že si jeden učitel na VŠ (už docela starej chlap), když má zkoušet děvčata přizve nějakou asistentku nebo asistenta, aby na něj nic nezkoušela (když neni v pracovně sám, tak si prý tolik ty studentky netroufaji).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.