Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde jako student seženu levné bydlení?

Od: monika odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
nyní v březnu jsem si podávala přihlášku na vysokou školu do Prahy a pokud by mě přijali, tak bych si zde ráda našla nějaký pronájem. Mohli byste mi prosím poradit nějaké stránky nebo něco, kde bych si našla nějaké levné studentské bydlení? Klidně by to mohlo být i spolubydlení. Vím, že k vysokým školám spadají koleje, ale myslím si, že mě levněji vyjde nějaké spolubydlení.
Předem děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zdato
hodnocení

1x

Z vlastní zkušenoti Vám napišu že v Praze Vám vyjdou levněji koleje jak spolubydlení.

liska5
hodnocení

1x

Kousek za Prahou, ideálně podle směru Tvého bydliště a na fakultu dojíždět těch pár stanic. Já kdysi bydlela poměrně levně na privátě v Černošicích. Vlak jezdil co půlhodinu a navazovalo na něj na Smíchově metro.

en
hodnocení

0x

Ceny nevím, ale ubytování pro studentky nabízejí některé ženské kláštery: farnostsalvator.cz/...

km
hodnocení

0x

uveďte město a budete mít relevantnější odpovědi

yarda1

...jsem si podávala přihlášku na vysokou školu do Prahy...

km
dekuji, prehledl jsem
yarda1

Není zač, rád poradím, pomohu, posloužím když mne to nic nestojí.

:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]