Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijímačky - dva termíny

Od: eagle odpovědí: 4 změna:
Ahoj,
Dnes jsem psal přijímací zkoušky na čtyřletý obor, půjdu i na druhý termín v pondělí. Chci se zeptat jestli neví někdo jak přesně funguje ten *výběr lepšího výsledku*. Konkrétně v mém případě se jedná o to, že v pátek se mi moc nepovedla matematika, ale čeština ano. Pokud v pondělí napíšu matiku lépe než v pátek. Sečtou se body z páteční češtiny a pondělní matiky? Nebo se bere jen lepší součet obou předmětů v konkrétním termínu?
Děkuju za případné reakce/odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

0x

to se musíte zeptat v té dané škole

hodnocení

0x

Ruku do ohně za to nedám, ale mám pocit, že nám poradkyně říkala že se počítají lepší výsledky z jednoho, nebo druhého dne. Nikoliv křížem... ale možná jsem to pochopil špatně.

Doporučil bych se zeptat poradkyně na Vaší základce.

hodnocení

0x

počítá se lepší čeština i lepší matika, i kdyby byly každá z jiného dne. přijímačky mi dělaly už tři děti, takže vím z praxe ;)

mm

Přesně tak! Střední škola vždy jako výchozí dostane ten lepší z obou výsledků M a lepší z výsledků ČJ, bez ohledu na den, kdy uchazeč zkoušku konal.
Horší výsledky se pro informaci dozví také, ale pro stanovení pořadí je samozřejmě nemůže použít. (Koneckonců, proč by to dělala, vždyť jí jde o přijetí uchazečů s co nejlepšími výsledky.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]