Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web na výuku latiny

Od: lasagnacat odpovědí: 6 změna:
Ahoj/Dobrý den,
Hledám jistou webovou stránku, myslím v češtině, ale nejsem si jistá, zaměřenou na výuku jazyků. Byla taková hrozně obyčejná na první pohled, ale byly tam odkazy na učebnice v pdf, na slovníky apod. Mám pocit, že tam toho bylo více, nejen jazyky, ale opět: nejsem si jistá. Já ji používala kvůli latině.
Našla jsem tento web náhodou, bylo to hrozně šikovné, ale nepamatuji si název a omylem jsem ztratila adresu. Hledám, hledám, ale google moc nápomocný není, vrací mi odkazy na duolingo atp.
Nemáte někdo tušení, co by to mohlo být?
A ne, Duolingo, Memrise ani nic takového to nebylo. Díky moc
Latina-zdarma cz to také není.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Latina pro samouky má i videa. A učí se dobře i bez nich. Tam se liší výslovnost od textu pouze délkami hlásek. Tak to rychle vstřebáte. Zpočátku to bude hodně o vzorechskloňvání a taky o časování sloves. To je vzadu v tabulkách. A pak drtit slovíčka. Nebo učebnice pro gymnázia.

lasagnacat
hodnocení

To bohužel není ono, ale díky za ochotu. ☺

lasagnacat
hodnocení

Dodatek: na tom webu byl odkaz na knihovnu Libri Nostri.
A byli tam jednoduše rozdělené sekce, vždy: pro gramatiku klikni zde, učebnici najdete zde apod
hujerml

Ale doufám,že latina ti půjde líp než čeština - sekce byly rozdělené.

lasagnacat
Takže rada žádná, ale hlavně si rýpnout, že?
Pro tvoji informaci, češtinu ovládám celkem dobře, jen zkrátka jak píši rychle, tak si ne vždy uvědomím, že jsem udělala chybu. Většinou si toho všimnu poté, co si text po sobě přečtu, ale to nedělám vždy. Ale to někomu tak dokonalému, kdo nikdy žádnou chybu neudělal a všechno zná a ví, těžko vysvětlím.
A jen pro info latina mi celkem jde, ostatně není to první, ani druhý jazyk, který se učím.
Chtěla jsem jen radu ohledně názvu webu. Tu nemáš, tak nevím, co máš za problém. Občas se nedivím, že nás Čechy mají
cizinci za pi*use. Ponížit, zesměšnit a sám se tvářit, že jsem pán světa a přitom si nevidím přes pupek na boty, toť přesně český styl.
babobab

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]