Nejste přihlášen/a.
Přeji hezký den,
v rámci mého studia bych se rád zeptal na následující informace:
1.) Glycinát boru
2.) Bisglycinát boru
Mohli byste prosím poskytnout čísla CAS těchto látek? U položky 1 - Glycinát boru jsem našel číslo CAS 2493271-83-1, molekulový vzorec C2H4BNO2 a strukturní vzorec H2N-CH2-C(=O)-O-B.
U položky 2 - bisglycinát boru se mi nepodařilo najít číslo CAS, ale molekulový vzorec je C4H10BN2O4 a strukturní vzorec je NH2CH2COO-B(OH)2-NH2CH2COO.
Mohli byste mi s tím laskavě pomoci?
Děkuji mnohokrát!
S pozdravem,
Karel Novák
Glycinát boru je běžně uváděn pod CAS číslem 2493271-83-1 s molekulovým vzorcem C2H4BNO2, odpovídajícím komplexu boru s jednou molekulou glycinu; bisglycinát boru, což je chelát boru vázaný na dvě molekuly glycinu, má molekulový vzorec C4H10BN2O4, ale pro tuto sloučeninu neexistuje jednoznačně přidělené CAS číslo v běžných databázích, protože se často označuje různě a není standardizovaná jako samostatná chemická látka; doporučuji proto pro bisglycinát boru využít podrobnější chemické katalogy nebo se obrátit přímo na výrobce pro přesné identifikátory.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.