Nejste přihlášen/a.
Poraďte prosím co napsat do odvolání. Mám naději na přijetí jen 8% z celkového počtu uchazečů, tak si už v hlavě sestavuji co vhodného do odvolání napsat. Předem všem děkuji. Pište cokoli vás napadne. Jedná se o humanitní směr - sociologie
Fido, nejprve si musíte uvědomit, zda má vůbec cenu odvolání psát. Cenu to má podle mě tak cca do 10 místa tzv. "pod čarou". Odvoláváte se vůči rozhodnutí děkana o Vašem nepřijetí. Myslím, že vymýšlet nějaké kecy typu "velmi bych si přál na vaší škole studovat atd. atd." nemá smysl. Stejně to tam nikdo nečte... ![]()
fido neházejte flintu do žita předčasně a jak píše Míša smysl to má pokud nejste moc pod čarou nebo máte na škole známého. Můžete doložit kde pracujete pokud to nějak koresponduje s oborem.
Dobré ráno. Nestrašte, že to ani nikdo nečte. Přihlášených je 650 a berou jen 40 lidí. Raději se připravuji na variantu, že budu pod čarou, protože při učasti, třeba 1/4 studentů z VOŠ, jsou naděje do 40 místa mizivé. Co tam tedy napsat? Děkuji
A nemůžete dostat nějaké doporučení od zaměstnavatele? Já si pamatuju, že když jsem šla na VŠ, tak se psalo odvolání a přiložili jsme k tomu doporučení z mého zaměstnání, které přímo korespondovalo s oborem. Šéf tam uvedl, že pracuju s velkým zájmem a že bych dobře využila i to vzdělání. A měl pravdu ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.