Dobrý den, prosím vás o radu ohledně úzkosti dcery. Dveří je 13 let tudíž chodí na ZŠ a mívá úzkosti typu: jede na kole do školy a najednou mi zavolá úplně ubrečená a zadýchaná že nemůže jít do školy vždy jí do školy pošlu.Nejhorší je to vždy po pauze ze školy potrebuju poradit co s tím mám dělat. A nejhorší na tom je ze nedokáže říct proč do školy nechce moc prosím o radu a děkuji.
ve škole bude pravděpodobně někdo, dělat roli "výchovného poradce", takže můžete navštívit jeho a vyslechout si jeho rady. je možné, že tam je i někdo v roli školního psychologa. jinak bude dobré navštívit dětskou psychologickou poradnu, ale možná je to spíš na psychiatra
Bohužel, musíš dceři vysvětlit, že v naší republice je základní škola povinná, tudíž jí musí navštěvovat! Mně se taky nechtělo, a pak : 9 let Zš , 3roky učňák, 5 let průmyslovka (při zaměstnání dálkově, že nebyly peníze) a pak vejška...
Jinak, jestli nejsi troll, tak jak radí jiní- navštívit s dcerou psychologa, psychiatra, a před tím bych se zastavil ve škole za
třídním učitelem, učitelkou, případně ředitelem (lkou)- třeba budou vědět co jí trápí... a sami doporučí. Tady tě asi nikdo víc neporadí...!
id
Dcera o vaší návštěvě školy by vědět neměla. Lépe se budete rozhodovat jak situaci řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.