Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úzkosti ze školy

Od: bibi odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, prosím vás o radu ohledně úzkosti dcery. Dveří je 13 let tudíž chodí na ZŠ a mívá úzkosti typu: jede na kole do školy a najednou mi zavolá úplně ubrečená a zadýchaná že nemůže jít do školy vždy jí do školy pošlu.Nejhorší je to vždy po pauze ze školy potrebuju poradit co s tím mám dělat. A nejhorší na tom je ze nedokáže říct proč do školy nechce moc prosím o radu a děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý den,může být třeba sikanovana a proto se bojí. Nebo tam je jiný blok. Zkuste školního psychologa eventuálně pedagogicko psychologickou poradnu

km
hodnocení

1x

ve škole bude pravděpodobně někdo, dělat roli "výchovného poradce", takže můžete navštívit jeho a vyslechout si jeho rady. je možné, že tam je i někdo v roli školního psychologa. jinak bude dobré navštívit dětskou psychologickou poradnu, ale možná je to spíš na psychiatra

futra
hodnocení

0x
Pokud mají ve škole sociálního učitele ,tak bežte za ním .Jinak se obra´tte na psychologa.

hujerbratr
hodnocení

0x

Bohužel, musíš dceři vysvětlit, že v naší republice je základní škola povinná, tudíž jí musí navštěvovat! Mně se taky nechtělo, a pak : 9 let Zš , 3roky učňák, 5 let průmyslovka (při zaměstnání dálkově, že nebyly peníze) a pak vejška...

Jinak, jestli nejsi troll, tak jak radí jiní- navštívit s dcerou psychologa, psychiatra, a před tím bych se zastavil ve škole za

třídním učitelem, učitelkou, případně ředitelem (lkou)- třeba budou vědět co jí trápí... a sami doporučí. Tady tě asi nikdo víc neporadí...!

id
Dcera o vaší návštěvě školy by vědět neměla. Lépe se budete rozhodovat jak situaci řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]