Nejste přihlášen/a.
Dokončené vzdělání je důležité pro celý další život a měla by to být priorita.
Navíc studium 2 vyšších škol současně hodně vypovídá o Vašich schopnostech a určitě to bude velké plus v dalším životě, i když třeba v konkrétním vystudovaném oboru po škole pracovat nebudete, ale nikdy předem nevíte, jaké příležitosti Vám život postaví do cesty...
Různých brigád a příležitostí bude ještě spousta, ale přerušit studium, které Vás pouze nebaví, ale jinak Vám asi nedělá problém vystudovat a dokončit ho, je škoda, jednou Vám to může chybět.
Osobně bych nejdřív řádně dostudovala s nějakou brigádou a až potom hledala adekvátní zaměstnání, klidně i s přestěhováním, to by pro mladého člověka neměl být problém.
Ukončete nejdřív studium. A pak se začněte případně věnovat druhému. Nevíte, kam Vás osud zavane a co se Vám časem bude hodit. Nepíšete věk. Pokud bych se měla stěhovat za prací, to už by musela být hodně zajímavá a hodně dobře placená a mít jistotu, že pozice jen tak nezanikne. Taky mé nové bydliště by muselo mít více pozitiv. Záleží, o jakou práci jde. Mnohde nejsou nakloněni, že při práci studuješ něco jiného, mohou ztratit o Vás zájem, když pro ně nejste perspektivní, jelikož se chystáte někam za lepším.
To je hodně obtížná otázka. Neznáme tě, nevíme jaké máš životní priority, jak jsi v současnosti finančně zabezpečená. To nikdo z nás netuší. Já budu mluvit jen a pouze za svou osobu. Pro mě je nejdůležitější vzdělání. To má jasnou prioritu. Až pak práce a střecha nad hlavou. Ve stejném pořadí. Tohle jsem tloukla svým dcerám do hlavy a dnes i vnukům.
Nemohu odolat, musím vzpomenou rčení: Devatero řemesel, desátá bída.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.