Ahoj, holky u nás ve třídě, když máme plavání tak se nejdou koupat a říkají že nemůžou. Proč si vymýšlejí a nejdou do bazénu? Odpovědi Kluci chodí furt Jsme v prvaku na gymplu
Trapnej fejk, viz to, že se stejný dotaz objevil i na vedlejší zpovědnici zpovednice.cz/... Jestli tě menstruace vzrušuje, tak si najdi holku a spi s ní i při jejích dnech, na internetu s tím neotravuj. Nevěřím, že patnáctiletej kluk netuší, odkud vítr vane.
Když má někdo na zpovědnici značku samečka s číslicí 15, tak to sice dnes nutně neznamená, že se narodil před 15 lety jako chlapeček, ale že se z těch 365 pohlaví pro každý den zrovna jako na potvoru identifikuje jako patnáctiletý samec, předpokládám rodu homo sapiens (sapiens). I když, vzhledem k prezentaci, je u tohoto jedince možné kdeco...
Když se hovoří o prváku, je to obvykle 1. ročník gymnázia. To, co jste napsal, je prima = 1. třída 8-letého gymnázia. Ale i tam by to mohli/měli? kluci i holky vědět.
Už nevím, po jak dlouhou dobu jsme měli plavání, když já chodil na střední školu (půl roku, rok?), ale bylo to 1× týdně. Některé holky nemoly pokaždé. My kluci jsme měli srandu z té jejich poněkud zvláštní menstruace. Holky, co nešly do bazénu jen občas, podle toho, jak jim "to" vyšlo, jsme neprobírali. Zda jsou tyhle dvě skupiny dívek i ve třídě tazatele, netuším.
V 15 už by si měl vědět. Takže: kluci nemají menstruaci, tak do bazénu můžou.
halamus
Jiná doba, pohlaví, přesněji gender, si člověk může z těch 84 nebo kolik že jich je, zvolit 1× měsíčně. Kluci, že nemají menstruaci? Vždyť dneska múže mít kluk mezi nohama vagínu.
Za mého mládí byli jen kluci, holky a čtyřprocentní.
kdosi
Za mého mládí byli jen kluci a holky. A asi tak 4% z nich měla divné touhy.
Třeba proto že se jim nechce plavat? Tohle holky dělají co je svět světem. Vědí, že skutečnost učitelé rozhodně kontrolovat nebudou. A to ještě nevíte, že být v dnešním světě holkou je privilegium na druhou přinášející často další obrovské výhody..takže jestli vás trápí jenom tohle
hochu...tohle je tak ohranej trik, ženských že já se tomu už dneska směju a dělám si z toho srandu...na druhou stranu mě furt udivuje, že to furt zkouší dokola a myslí si, že přichází s něčím revolučím co nezkoušely generace před nima...dělám už asi 22let vedoucího na táboře...a v momentě kdy má být v nějaký parný den hra v bazénu, tak se ve většině oddílů projeví "magická synchronizovaná menstruace" a žádná z dámiček nemůže do vody... je to prostě v drtivé většině výmluva.. tím nechci říct, že to nemůže být pravda, ale víš jak..ne u všech
Slyšel jsem o příhodě, že dívenka na VŠ když šla na zkoušku, břicho si vycpala polštářem a když se jí na zkoušce nedařilo, simulovala těhotenskou nevolnost. Týpci jí do polštáře strčili chechtací balíček a načasovali ho, aby se zapnul až dívenku budou zkoušet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.