Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing a zdravotní škola

Od: anonymmm odpovědí: 3 změna:
Zdravim, mám otazku ohledně piercingů a tetovaní na zdravotní škole.
Mam propíchlý ret a nos a pak ma uz asi 2 roky na prste malinké tetovaní. Chtěla bych jit na zdravku ale poslední dobou jsem premyslela, jestli to nebude vadit. O piercingy mi ani tak nejde, ty si klidne vytahnu ale to tetovaní jen tak nesundam. Máte někdo zkušenost?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ink
hodnocení

0x

Informuj se na konkrétní škole, někde může vadit tetování na viditelných místech a zakázaný to je školním řádem. Radši se nauč tetování zakrývat make-upem a příp. si pořiď návlek, kterým ho zakryješ (byť o návleku zrovna na prst jsem nikdy neslyšela).

hodnocení

0x
Dobrý večer, každá zdrávka to má jinak. Ve většině případů je to tak, že na teorii nevadí ale na praxi do nemocnice se musí chodit bez nich. Nejlepší bude, když to ověříte na Vámi vybrané škole.

hodnocení

0x
Dobrý večer, každá zdrávka to má jinak. Ve většině případů je to tak, že na teorii piercing nevadí ale na praxi do nemocnice se musí chodit bez nich. Nejlepší bude, když to ověříte na Vámi vybrané škole. Tetování se většinou neřeší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]