Ahojky, jdu sem s otázkou. Aktuálně přes víkend jsem dostal horečky. A jsem typ člověka, co nerad zameskava. Tento školní rok jsem již chyběl 21 vyučovacích hodin, což jsou u nás 3 dny. A to jsem měl taky teploty, ale podcenil jsem léčbu, tak jsem tento týden onemocněl znovu. Tentokrát hůře. Mno a chtěl bych se zeptat, pac zítra jdu k doktorce, a pravděpodobně mě nechá celý týden doma, což bude přes 30h, tak jak na to bude přistupovat SŠ? Nikdy jsem s docházkou problémy neměl, ve druháku jsem chyběl max za obě pololetí 2h, tak se bojím, že tedka ve třetaku to bude mít vliv.
Teď je nemocných hodně a v SŠ to určitě dobře vědí.Když jsi nemocný,nebyl by jsi ve škole nic platný a ještě by jsi mohl nakazit spolužáky a učitele.Ideální by bylo,kdyby tě některý spolužák informoval,jak s učivem postupují a ty pokuď by ti to zdravotní stav dovolil jsi se to trošku doma učil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.