Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dutka ředitele - bylo to oprávněné?

Od: jaa* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Myslím že sem dostal neoprávněně Dutku. Přiznávám že v hodinách dělám bordel asi ve 3 předmětech ale paní učitelka mě nikdy nenapomenula. To se změnilo když jsem byl v přírodopisu a díval jsem se na kámoše který si zívl. Asi víte že zívání je nakažlivé tak sem si po chvíli taky zívl. A učitelka hned že je to projev toho že se nudím a něco takového (určitě měla špatnou náladu protože pak kámošovi dala pohlavek a seřvala ho). O den později sem seděl ve třídě a kluci říkaly že si jdou k učitelce z matiky pro známky které dostaly z testu. Tak sem šel s nimi když jsme tam došly tak jsme zaklepaly učitelka otevřela my jsme pozdravily ale učitelka nám nechtěla známky dát (já jsem se s tou učitelkou ani nebavil). Kámoš se naštval a začal si něco mumlat a učitelka z informatiky ho slyšela a nadala mu.Pak Třídní přišla do třídy a řekla že ti dva co šli se mnou mají jít do kabinetu (já ne). Potom přišli a a řekly že třídní řekly pravdu (tedy že já nic nedělal). Pak jsme měly s třídní hodinu a ta řekla že mám výstrahu že pokud ještě něco tak že my dá Dutku. další den sem přišel do školy 1 hodina byl tělocvik a 2 hodina s třídní.Ten den jsem nic nedělal a jak jsme měly hodinu s třídní tak my tu Dutku dala i když říkala že mám jen výstrahu. Přijde my to divné protože to co jsem měl na kontě byla jen Dutku z minulého pololetí. Nedostal jsem žádné napomenutí a Dutku ředitele školy byla v žákovské s podpisem jen učitele (myslím že by tam měl být i podpis ředitele.. nevím jestli mám říct rodičům aby šli do školy nebo ne protože když tam půjdou a nic s tím neudělají tak si ta učitelka na mě zasedne.*plac*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladajaskva*
hodnocení

1x

Dobrý den. Ta současná generace řeší jakési problémy, které vlastně ani problémy nejsou. My jsme měli všechno jednodušší. Nikdo nám nevštěpoval do hlavy jaká máme práva, jací jsou učitelé zmetci, kteří se po nás vozí a pod. Jednoduše demokraticky se nás zeptali: chceš facku, nebo poznámku? Každý si vybral facku, protože pan učitel byla taková autorita, že rodiče se na nic neptali a následovala druhá facka. Takže každý raději volil facky ve škole, jak ještě další facky doma. Mělo to i ohromný výchovný efekt. Každý hned věděl, kde je jeho místo a co si může dovolit. Dneska je učitel za vola a rodiče místo výchovy svých dětí nadávají na školství, že něco bylo zanedbáno. Nebylo. Rodiče se prostě a jednoduše málo věnují svým dětem a jsou moc pohodlní na to, aby si na ně udělali čas. A pak výsledný efekt je spousta takových zbytečných otázek v lepším případě a spousta narkomanů a mladistvých krimimálníků v horším případě. S pozdravem Laďa

hodnocení

0x

Musíte ty učitele mladíku trochu chápat...

Dřív by jste dostal od učitele pár facek...a bylo by to vyřešeno...

Dnes Vám učitel nic nemůže...pořád se musí ovládat...ovládat...až se prostě jednou neovládne..

Za našich časů to bývalo tak, že když někdo přišel domů s poznámkou nebo se sdělením že dostal facku od učitele..., tak mu některý z rodičů ještě pár facek přidal...Dneska? Rodiče zažalují učitele..místo aby si synka srovnali sami.

Dutka není konec světa...ale sekejte latinu...a v hodinách držte kušňu, pokud nejste tázán.

buss
hodnocení

0x

Dutku a pohlavek už za tu češtinu...

jaa*
hodnocení

Ale nechápu proč my jeden den řekla že mám upominku a druhý den my hnedka dala dutku

lidus*
hodnocení

0x

Co je to upomínka? Patrně myslíte napomenutí ale i tak jste na omylu, nastudujte školní řád. Nemusíte mít nic a hned dostanete důtku ředitele nebo vás podmínečně vyloučí. Na takové dárečky jsem jako bývalý pedagog alergická.

zajixxx*
hodnocení

0x

Tak dlouho se se džbánem chodí pro vodu až se ucho utrne. ( třeba vám to učitelka zůčtovala.. po delším období .) ) žádná tragédie, jste na Zš nebo SŠ?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]