Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká aplikace na psaní poznámek do ipadu?

Od: klarka odpovědí: 1 změna:
Jak používat Ipad ve škole na zápisky? Jakou aplikaci?
Dobrý den, dostala jsem k narozeninám Ipad s tužkou a jelikož jsem na VŠ, chtěla bych ho používat při učení.
Napadlo mě, zda máte někdo na doporučení nějakou aplikaci? Mám takovou představu, že bych si chtěla udělat složky. V každé mít předmět a aby byla možnost si tam psát tím perem, případně malovat a nebo vložit i fotku a k ní si psát vysvětlivky.
Koukala jsem, že už tam je Pages, kde by se to asi dalo zvládnout, nebo případně i klasické poznámky, ale stále to není ono.
pokud byste měl někdo lepší tip, byla bych vděčná. Ideálně něco zdarma.
Nejvíc se mi zatím líbila aplikace NOTABILITY, ale po napsání par poznámek to chce zaplatit. :// Aplikace jako je one note, goodnotes, Notion - zkusila jsem ale bohužel mi nevyhovují
Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ujo
hodnocení

0x

Poznámky? Tak to asi rovnou tohle, to už tam přece máš apps.apple.com/...

Umyto úplně všechno co tady píšeš, také už to umí počítat když zadáš vzoreček tak ti to samo vypočítá :)

Ty poznámky má jednu zásadní výhodu, mám je synchronizované automaticky na všech zařízeních. To externími aplikace mi bývá docela problém a začnou přepisovat jednu poznámku přes druhou protože to synchronizuje nějak pomalu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]