Zdravím, rad bych Vás poprosil o pomoc s příkladem. Řeším několik příkladu a nemůžu je vypočítat. Třeba mám problém s vyřešením těchto příkladu: V prvním neumím narysovat osni ortogonalni kříž, který má kubickou symetrii která činí pro úhly B,L, a G 90 stupňů ale neumím to narysovat ten kříž. Dále nevím jak bych to měl dat do stereograficke projekce. Mám vyřešené příklady, ale to samé musím udělat s číslem 231. Dále němuzu najít prostřední mulleruv symbol, ten spodní jsem našel a ten vrchní je myslím 622. Myslíte ze je to dobře? Navíc ta projekce to mám najít póly rovin a to jsem našel ze je průnik roviny s kulovou plochou ale to zase neumím narysovat. To má být průnik jako průsečík té roviny s kulovou plochou nebo jak? Pomůžete mi? Příkladam vám screeny…
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.