Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Symetrie trojčetné a vyšší nenašel

Od: panicius odpovědí: 3 změna:
Ahoj, mám za úkol najít nějaké symetrie ve městě nebo někde jinde. Na internetu jsem našel hromadu symetrii, které mužů i namalovat. Jsou to vlastně prvky obrázky, které se propojuji v jednom bodě. Jako například keltský motiv, který má 3 obrazce a propojují se v jednom bodě a je to symetrie trojčetné. Chtěl bych Vás požádat o radu, jestli jsou v Praze nějaké symetrie větší než dvojtečné. Našel jsem jen dvojcetne, například na lékárně obrázek krize, která je symetrie dvojcetna. Ale procházel jsem si kostele a gotické stavby a nenašel jsem tam symetrie větší než dvojcetne. Jediné namalovat to umím, ale rad bych to i vyfotíl, jak se například protínají čtverce nebo kruhy nebo trojúhelníky v jednom bodě a to se otáčí, ale více najít nemůžu. Mám to za domácí úkol. Buď jsem slepý, nevidím, něho nevím. Poradíte mě, kde v Praze, třeba na Alberi nebo Karlově náměstí jste našly symetrie? Já je nenašel….nebo jinde ve městě nebo na obrázku…

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dgjyfcvj
hodnocení

0x
Křižovatka v Paříži u Vítězného oblouku (letecká mapa), v Praze to neznám

hodnocení

0x

Každé logo auta Mercedes, Toyota, Mitsubishi, Chrysler ...

A v neposlední řadě židovská (Davidova) hvězda - určitě bude na synagóze ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]