Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koho se mám zeptat o kopii o dosažení vysokoškolského vzdělání?

Od: elis odpovědí: 11 změna:
Dobrý den lidi, potřebuji od vás pomoc.Sháním pro svého syna nějakého garanta na individuální výuku, který má vysokou školu, ale pořád jsem nikoho nenašla, kdo mi by pomohl.Neznáte prosím vás někoho kdo by mi dal kopii o dosažení vysokoškolského vzdělání?Všechno ostatní jsem si zařídila ohledně IV.Děkuji za všechny odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

irma
hodnocení

3x
Pletete několik věcí dohromady. Vy sháníte někoho, kdo bude syna učit - a dotyčný by vám měl být schopný poskytnout důkaz o jeho vzdělání, vy nejste povinná kopie shánět sama, protože to nejsou vaše osobní údaje, to vám ani nikdo jen tak nedá. Zkuste se podívat na Facebooku, jestli tam nejsou skupiny věnující se domácí výuce, kde sehnali domácího učitele.
Nebo chcete zfalšovat to, že máte potřebný vzdělání na to dítě vzdělávat doma? A víte, že příp. falšování diplomu je trestný?
elis
hodnocení

Já jsem to takhle myslela.Ne že chci falšovat diplomy, ale domácího učitele který akorát doloží tu kopii vysokoškolského vzdělání.
irma
Tak se obraťte třeba i na pedagogicko-psychologickou poradnu, jestli by vám poradili. Nebo se zkuste podívat na mnou již zmíněný Facebook. Rozhodně ale nespoléhejte na to, že pár písmenek před jménem zajišťuje kvalitu. I v domácí výuce ale spadáte pod nějakou školu a vzdělání domácího učitele musíte doložit i tam, zkuste se poradit i ve škole. To určitě víte, když jste si „všechno zařídila."
Každýho svýho štěstí strůjce, ale co bude syn dělat na střední a nedejbože vejšce?

id
hodnocení

1x
Pardon, uveďte jedinný důvod proč bych vám měla dát kopii? Vy také běžně ofotíte např.svou občanku a kopie rozdáváte cizím lidem?

runner2
hodnocení

1x
A jakou vám ten titul dá záruku co se týče kvality výuky? Já jsem VŠ končil před 25ti lety a z fleku doučovat za peníze třeba SŠ/VŠ matematiku bych si netroufl, přestože mě matika baví. Spoustu jsem toho zapomněl. Více vám pomůže nějaký student, který to má čerstvě v hlavě.

hodnocení

0x

Rozumím tomu správně, že sháníte učitele pro syna, najdete ho a pak Vám odmítne dát kopii vysokoškolského diplomu a přijde o kšeft? Nebo se ptáte, kde najít soukromého učitele s vysokoškolským vzděláním?

riva
hodnocení

0x

Řada vysokoškoláků má titul v občance. Třeba by vás uspokojilo, kdyby vám ukázal občanku. Nebo ne?

id
Paní potřebuje "papír" a ten předložit k schválení domácí výuky. Syna chce učit sama.
riva

Jsem paf, co je dnes možné.

elis
hodnocení

@id Vy byste se mohla napsat jako domácí učitelka nebo ne?
id
Tak znovu. Nikdo (doufám) ani já bych vám nevyhověla.
Jinak si nastudujte význam slova -" garant "

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]