Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jit na zapis v utery do skoly nebo je?

Od: panicius odpovědí: 29 změna:
Ahoj, je mi 32 let a rad bych se Vas zeptal, jestli mám jít na zápis na Karlovku v utery. Jsem příjaty na geologii ale nemuzu se vyrovnat s tím ze jsem o 13 let starší a ze jsem v podstate po 7 . V řadě neudělal obor a nevystudoval a jdu tam po 8. v řadě. Navíc už musím platit školné za studium delší. Váš názor? Sice pracuji jako operator výroby abych to školné zaplatil ale vedle toho nevím co bych dělal dal tak asi ta škola. Navíc jsem chtěl dělat modela ale přišel jsem o vlasy 2 krát i před 14 lety a mam křivou hubu a špičatý nos a herec nemůžu být nemam a neumím anglicky i když se učím od 6 let to stále nejde neumím si uvědomit co je v textu jen to přecist a mluvit taky neumím anglicky. Navíc je to tyto práce o štěstí v agentuře. Takze ztráta vlasů mě vzala sebevědomí a ani mladší holky pod 32 let nemůžu mit pro zoze jsem je oslnoval mými vlasy ale o ty jsem přišel.Asi někomu vadilo moje haro a husté vlásy. Tak škola a možná vědec co vy na to? Takže budu plešatý a bez vlasů jako většina přírodovědců. Ani nevím proc o ty vlasy přišli ale ja jsem stále panic tak nevím proc mě tolik vlasů vypadlo...

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hans
hodnocení

9x
Stručně a jasně. Nebudete žádný model, herec ani plešatý přírodovědec. Budete navždy jen plešatý operátor výroby, tedy dělník u pásu. Nic nevystudujete, protože když jste shořel 7x před tím, není důvod se domnívat, že byste neshořel zas a znovu. 26 let se učíte anglicky a stejně ten jazyk neumíte. Panic asi zůstanete taky napořád, ledaže byste si koupil šlápotu. Myšlenky se vám pletou jedna přes druhou, motáte páté přes deváté. Což bude možná důvod, proč jste nic nedokázal a v 32 letech jste v prváku s lidmi, kteří byli v kolébce, když vy jste končil základku. Asi byste měl vyhledat odbornou pomoc a utřídit si myšlenky. Možná je to nějaká vrozená porucha soustřední, nebo počínající duševní choroba, nevím. Víc pro vás tady nikdo nemůže udělat.
doplněno 08.09.24 14:57: Dle vašeho příspěvku ze 14:47 to bude minimálně stihomam a možná ještě něco dalšího. Opravdu důrazně doporučuji vyhledat odbornou pomoc.

id
hodnocení

4x
Už zase? Je to pořád dokola. Co jste si vzal z předešlých vaších dotazů? Nic se u vás nezměnilo a nezmění. Nezabírejte místo ve škole lidem co chtějí něco dokázat. Vy jen budete fňukat a ťukat do mobilu.
panicius
hodnocení

To je omyl. Na koleji Sazava me okrouzlaly zpusobem ze jsem prisel o dost vlasu a zmenilo se to ze uz nejsem ten “panacek” ktery dodrzoval rad a disciplinu proste ze uz nejsem tak pekne upraveny a vlasy ve stylu filmu “Cerny jestrab sestrelen” s tym obdelnikem hustych vlasu na hlavy se zarovnanou carou na predu a tak jsem na koleji sazava kde je koncentrace velka ruzovych lidi s ruzovou pleti prisel o dost vlasu a taky o to co mi bylo nejcenejsi a to armada. Kdyz se nemuzu dostal do armady skrze ploche nohy a alergii a mam stopku tak me jeste okrouzlaly vlasy abych je nemel po americku jako armada protoze nejsem fanousek toho ceskeho a slovenskeho filmoveho prumyslu ale jen americkeho a o to jsem prisel o moji cennost
Presne tak.
panicius
hodnocení

Takze jiste chapete kdyz prijdete o takove vlasy coz je vlastne odrazem spolecnosti vase vlasy ktere o vas vypovidaji co jste za cloveka uz podle vlasu se to o vas pozna a podle strihu

hodnocení

3x
Takze na 100% mate dusevnu chorobu, cim skor za psychiatrom, nez z vas bude dalsi strelec v skole.
Tie pocity o zlej vode a nejakom spiknuti, jasna choroba. Namiesto zapisu do skoly sa objednajte u lekara.

hodnocení

1x
Uz po sty krat ten isty pribeh?
Je len na vas, ako si prezijete svoj zivot.
panicius
hodnocení

Ja uz jsem ho prave ze promarnil a je mi 32 let a jsem na obecnim urade, Jsem v podstate jak to shrnu takovy vadny mamanek ktereho vlastni matka pripravila o dum a ja jako mamanek si nemuzu najit ve meste jako praha normalne holku protoze uz nemam vlasy jako 10 lety chlapecek ale mam v temeni hlavy proridle vlasy a vypadly me tak ze si je fotim a mam tam pomalu bedricha v ranne fazi coz je pomalu ples. Jen tam nemam kuzi ale stale bilou kuzi coz je ta bunecna membrana mleko o co prijdu kdyz si zasexuji a budu tam mit kuzi jako na brise a taky pomalu kouty zacinam mit jen cekam as si to vezmu strojkem. Navic v mem veku 32 let uz je to jedno, jsem vadny mamanek ktereho matka vyhodila z domu a ten prodala v aukci a to jen proto ze ji vyhrozovaly at to udela skrze pujcky a tak jsem ze ocitl sam ve meste praha bez kamaradu a sam neschopny komunikace a mluvit a v podstate me kazdy den svedi hlava i kdyz mam strih jako v tom filmu a nikdy jsem si neuzival jako lidi v puberte a byl porad zavreny doma takze takovy typ jsem a ted s odstupem casu ze divam ze jsem jen promarnil svuj zivot a mam jen maturitu a nemuzu se vyrovnat s tim ze byl Covid 19 a ze je tolik zmen ve svete od smrti Alzbety 2 a ivanky trumpove po nastoleni novych vlad a ze jsem ten covid19 neprozil s moji matkou a nevidel jak se ockuji a maji respiratory a rousky
Podla toho posledneho textu, kde miesate piate cez deviate, odporucam zverit sa psychiatrovi. Mate nabeh na nejaku dusevnu chorobu.
panicius
hodnocení

Tohle vsechno byly moje sny o ktere jsem prisel a jsem defacto v postaveni “sam proti celemu svetu” takze jsem prisel o svoji cennost a prakticky od 16 let o tak polovinu vlasu a o the skole premyslim protoze nevim co mam u te prace operatora vyroby coz pracuji vlastnictvi 12 hodinove smeny delat tak me to vlastne vyhovuje chodit do skoly u toho. Uprimne nevim co bych u te prace mel delat

Náběh?! Spíš jen nenatrefil na správného doktora, nebo jo, ale s diagnózou se veřejně nechlubí.

panicius
hodnocení

To tezko, dvakrat jsem delal zdravotni prohlidku ve vojenske nemocnici a prosel jsem pres psychiatra a pres psychologa a ne skrze ploche nohy a alergii
id
Tak přestaň chlastat a hulit a xxx. Hned se ti uleví a společnosti taky.

hodnocení

1x
Pisete to pod vplyvom alkoholu alebo inych drog? Myslienky sa vam uplne rozbiehaju.
panicius
hodnocení

Ja jsem abstinent a nikdy jsem nebral drogy ani nekouril cigarety jen jsem fanousek americkych filmu a hledam inspiraci v nich a od toho ze to odviji jen nevim jestli ve veku 32 let to ma jeste cenu.
Jeden z prejavov schizofrenie je pocit, ako pacient zije film, v ktorom ucinkuje.
panicius
hodnocení

Clovek musi mit sny a moje sny jsou americke filmy podle kterych ze inspiruji ale o to jsem prisel, navic jsem asi 7 krat neudelal obor a chci to zkouset po osme v rade, na zakladni a stredni skole jsem mel vyznamenani ale pak jsem prisel o vlasy a uz to ucit se neslo. Uprimne jen chodit do prace a pracovat ze mi nechce tak uvazuji jestli mam chodit skoly nebo co mam delat u prace? Chodit do hospody a chlastat a kourit cigarety a sexovat jako ostatni nebo co. Vite tou ztratou vlasu jsem prisel o sebevedomi protoze to byla moje jedina cennost, pred 5 lety jsem skrze matku prisel o dum v obci a prakticky o dedictvi, navic musim platit skolne za delsi studium a v neposledni rade jsem prisel o svoji nejvetsi cennost a to americky armadni strih vlasu jako z filmu “Cerny jestrab sestrelen” a tak se s tim nemuzu vyrovnat a pomalu ale jiste umiram

riva
hodnocení

1x

Člověk za svůj život třikrát přichází o iluze. Nejprve o svých rodičích, potom o sobě a nakonec o svých dětech. Vy jste ještě nepřišel o iluze o sobě.

Podívejte se na sebe pokud možno objektivně. Z toho získáte náhled, v čem by mohla pokračovat vaše budoucnost tak, aby byla realizovatelná a vy spokojený.

ano

To je ten co furt chce do Hollywoodu nemá ženskou a neumí anglicky?

A co kdyby šel na kulturního antropologa

panicius
hodnocení

No ja jsem prave jiny nez moji rodice oni jsou delnici ale ja jsem vzdy lpel na vyznamenani a snazil ze z toho dostal abych neskoncil jako oni a nebyl za delnika ale nakonec jsem tak skoncil a to jen vinous ze jsem ze nemohl rozhodnout co vystudovat a nedokoncil jsem asi 7 oboru po sobe kvuli me nerozhodnosti protoze me zajima dost oboru, nedokoncil jsem bankovnictvi a pojistovnictvi, pak teoretickou fyziku na matfyzu, pak dvakrat geologii na uk, potom recka a latinska studia a portugalistiku nq filde a potom vedy o zemi a ted mam jit znovu na geologii. Navic si rikam proc nemam studovat neco smysluplnejsiho jako medicinu nebo informatiku nebo pravo a veterinu a mit poradnou praci ale s praci by me to neslo korigovat takze skoncim jako muj otec a matka jako delnici v byte v podnajmu
riva

No vidíte. Už jste odhalil v čem je problém - cokoliv začnete, tak nedokončíte. Já to mám naopak. Tolik oborů jsem nestudoval, ale když už, tak jsem to dokončil. Zkuste to taky tak.

panicius
hodnocení

Prisel jsem o iluze jit do hollywoodu protoze v hollywoodu chteji vysoke lidi ja mam 183 cm a dlouhym hustym harem o co jsem prisel a s cim jsem chtel dobyt hollywood a omto jsem prisel v praze. Do filmu se kazdy nedostane jen skrze talent ale taky ksicht nebo vlasy ze kterymi jsem ten Hollywood chtel dobyt ale o je jsem prisel a tak uz ze nedostanu do filmu jedine tak ten odpad beckovy comse toci a neni uspesny. Takze me nezbyva nez jenom hledat si na seznamkach holky na zalozeni rodiny a chodit do hospody a chlastat a zit zivot jako moje matka a otec a moji spoluzaci z obce chodit pekne do prace a sexovat. Navic ten film byl muj sen dobit v Hollywoodu ale asi jsem nejakym cechum a slovakum vadil tak jsem asi skrze spatnou vodu a podnebi na Koleji Sazava prisel o dost vlasu takze we filmovym hercem v Hollywoodu nestanu navic jsem prisel o pametovou kartu s asi 40 tisici fotkami kde jsem ze fotil kazdy den abych videl jak vypadam a vytvoril si tak portfolio ale tak jako ostatni 3 mobily kde jsem mel hodne fotek jsem prisel o data a to neni nahoda. Nekdo me sleduje a hackuje mobily a ted pametovku. Nevim asi me neco kradou comje viditelne jen na fotkach. Nevim asi nekomu vadilo ze ze ti cesi a slovaci nevysvyhly v americe tak zjistili podle fotek ze bych se tam mohl vysvyhnout a taky podle chovani a ta me to nedopraly a okrouzlaly me abych nemel pekne vlasy
panicius
hodnocení

Vite nekdo ma vlasy nekdo charisma nekdo ma velky penis a jde s tim do hollywoodu a ja jsem mel jen hustou hrivu a navic k
I kdyz mam krivou pusu a spicaty nos to jde odstranit rovnatky a taky ten nos plastickou operaci ale vlasy ze musi transplanovat a nastrelit a to myslim jen jeden vlas a kdyz vypadne tak uz nenaroste protoze tam neni ta bunka kde jsou tech nekolik cyklu to znamena kdyz vypadne jeden tak tam naroste jeste jeden a druhy a tak dale, treba nevim proc byl v hollywoodu karel roden a marek vasut a podle ceho jich tam vzaly jestli jejich charisma nebo neco jineho ale vlasy asi tezko
sly

Stallone nemá ani 180 cm a Tomáš Cruise sotva 170 cm

To jen výmluva výška, jasně že 185 cm to bude mít o 0,2% jednodužší, ale není to podstatne A už vůbec ne u geologa :-D

Neúspěšní lidé mají tu spol. vlastnost, že se rychle vzdávají. Uspesny lidé naopak dělají do zblbnutí jedno a to samý i když to je sebeblbější, a tím překonají i daleko chytřejší a vzdělanější a šikovnější lidi, kteří mají velký rozhled - jenže paralelně více najednou řeší a s mizerným výsledkem, to je známá věc.

Protože řešit toho paralelně více najednou s dobrým výsledkem vede nakonec k vyhoření, vyčerpá ní, ztráty energie a následuje smrt (nejen Radek Ptáček).

Ty kdybys šel v 15 letech na instalatéra, a makal pár let tak dneska vyděláváš 250 000 měsíčně :) A to není žádný dělník, to je prostě řemeslník a umí řemeslo. Dělníky jen obyčejná cvičená opice prodávající svůj čas zaměstnavateli. Hodně lidí to baví protože mají čistou hlavu a nemusíš nic přemýšlet. Mě by to tedy nebavilo, ale jako dělník si může vydělat 40 asi bez problému.

Nepotřebuješ expertizu v 10 oborech, a zvláště v těch zcela akademických, které ti žádné hodnoty nevytvoří :) A také nejdeš dělat něco, co tě nebaví, jen kvůli penězům. Nevím co by mě bavilo na geologii, asi nic. Kdyby něco, no tak to můžu dělat amatérský jako dělá ten zpěvák entomologa

Najdi sirozhovor s jaklem jak se dostal do Hollywoodu, To je asi tak 15 let makání, neskutečnýho štěstí, a pak tvrdý dřiny s konexí... Protože seš línej si to hledat, tak ti prozradím, že ho tam v podstatě dostal Luc Beson co mu jednou zavolal domů No myslím že potom se začal učit pořádně anglicky :))

hodnocení

1x
Vynechám většinu toho, co se mi honí hlavou a napíšu jediné - odpověď na Vaši otázku - ne, nechoďte tam. Nemá to smysl. Nemáte na to.

hodnocení

1x
Mohu Vas ubezpecit, ze Vase vlasy jsou celemu svetu ukradene.
Podle toho, jak pisete, tipuji nejakou lehci mozkovou dysfunkci.

ano
hodnocení

0x

Pošli fotky ze zápisu jak ses zapsal, ano?

panicius
hodnocení

Jo par fotek tam mozna udelam jen jsem ze jeste neomluvil a nerekl jestli tam v utery pujdu a jestli to v praci ta agentura dovoli rikaly pri nastupu ze se mam ozvat predcasne a navic jsem prisel o to nadseni ze jsem prijat na karlovu univerzitu a ze jsem o 13 let mladsi, uz nejsem tak nadseny a plny elanu jako kdyz jsem tam sel poprve a vlastne tam budu jako mrtvy cerny kun mezi s o 13 let mladsimi lidmi a navic ten pocit ze uz davno jste mohl mit doktorat a vyucovat cvika a byt dejme tomu nekde jinde za vodou treba a zjistite ze byste o ty vlasy neprisli kdybyste byly uplne nekde jinde na jinem miste a vystudovaly a neprisli o dum tak to je dost depresivni. Navic ze citim ze jsem jako “Walkman” do ktereho vlazite pameti ruzne velikosti a sily podle vlastniho uvazenia ja jsem jen tim walkmanem bez kazety...
alfa

Hele ti poseroutko, jdi tam a dotahuj věci.

Ještě nejseš tak starej abys to musel zabalit.

A pusť si tohle dnešní video a třeba dvakrát:

Ps: Když nemáš kolem sebe tu správnou bublinu lidí, co tě motivují, no tak dnes máš možnost Spoustu know-how těch nejlepších zdarma najít na netu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]