Nejste přihlášen/a.
Člověk za svůj život třikrát přichází o iluze. Nejprve o svých rodičích, potom o sobě a nakonec o svých dětech. Vy jste ještě nepřišel o iluze o sobě.
Podívejte se na sebe pokud možno objektivně. Z toho získáte náhled, v čem by mohla pokračovat vaše budoucnost tak, aby byla realizovatelná a vy spokojený.
To je ten co furt chce do Hollywoodu nemá ženskou a neumí anglicky?
A co kdyby šel na kulturního antropologa
No vidíte. Už jste odhalil v čem je problém - cokoliv začnete, tak nedokončíte. Já to mám naopak. Tolik oborů jsem nestudoval, ale když už, tak jsem to dokončil. Zkuste to taky tak.
Stallone nemá ani 180 cm a Tomáš Cruise sotva 170 cm
To jen výmluva výška, jasně že 185 cm to bude mít o 0,2% jednodužší, ale není to podstatne A už vůbec ne u geologa
Neúspěšní lidé mají tu spol. vlastnost, že se rychle vzdávají. Uspesny lidé naopak dělají do zblbnutí jedno a to samý i když to je sebeblbější, a tím překonají i daleko chytřejší a vzdělanější a šikovnější lidi, kteří mají velký rozhled - jenže paralelně více najednou řeší a s mizerným výsledkem, to je známá věc.
Protože řešit toho paralelně více najednou s dobrým výsledkem vede nakonec k vyhoření, vyčerpá ní, ztráty energie a následuje smrt (nejen Radek Ptáček).
Ty kdybys šel v 15 letech na instalatéra, a makal pár let tak dneska vyděláváš 250 000 měsíčně A to není žádný dělník, to je prostě řemeslník a umí řemeslo. Dělníky jen obyčejná cvičená opice prodávající svůj čas zaměstnavateli. Hodně lidí to baví protože mají čistou hlavu a nemusíš nic přemýšlet. Mě by to tedy nebavilo, ale jako dělník si může vydělat 40 asi bez problému.
Nepotřebuješ expertizu v 10 oborech, a zvláště v těch zcela akademických, které ti žádné hodnoty nevytvoří A také nejdeš dělat něco, co tě nebaví, jen kvůli penězům. Nevím co by mě bavilo na geologii, asi nic. Kdyby něco, no tak to můžu dělat amatérský jako dělá ten zpěvák entomologa
Najdi sirozhovor s jaklem jak se dostal do Hollywoodu, To je asi tak 15 let makání, neskutečnýho štěstí, a pak tvrdý dřiny s konexí... Protože seš línej si to hledat, tak ti prozradím, že ho tam v podstatě dostal Luc Beson co mu jednou zavolal domů No myslím že potom se začal učit pořádně anglicky )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.