Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak probiha plavani na sš pedagogické

Od: asi odpovědí: 6 změna:
Dobry den,
Právě jsem nastoupila na pedagogickou střední školu a máme místo hodin tělesné výchovy plavani 2 vyučovací hodiny.
Chtela jsem se zeptat, mám z toho velký strach na základní škole jsem to přímo nenáviděla a teď se toho hodně bojím.
Máte někdo zkušenost co tam budeme dělat?
Co mám očekávat? Co si vzít s sebou?
A další problémem je, že neumím pouzivat tampony. Několikrát jsem to zkusila, ale bohužel mi to nikdy nešlo (k tomu jsem pořád panna).
Našla jsem že existují i menstruacni plavky? Myslíte že by mi to vydrželo na tu 2 hodinovku? Mám z toho velky strach absence je max. 25%
Děkuji.
H.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sas
hodnocení

1x

Dobrý den,

mám vystudovanou střední pedagogickou školu a kurz plavání jsem absolvovala v 1. ročníku.

Z plavání jsme museli zvládnotu skočit šipku, plavali jsme na čas - myslím si, že jsme museli za 10 minut uplavat určitý počet bazénů, myslím, že známkovaný bývá i jeden plavecký styl.

S sebou si určitě vem jednodílné plavky, za mě byly skvělé. Nemusela jsem pořád kontrolovat, jestli mi nic nevylézá z vršku a hlavně tě to dá do větší pohody, dále plaveckou čepici (hned jsme po plavání běželi do školy, a aby si vyfénovalo 30 holek vlasy tak na to nebyl čas, a plavecké brýle.

Záleží, jak ti vyjde cyklus, můžeš někoho poprosit, aby ti ukázal jak se tampon zavádí, jinak je ještě menstruační kalíšek. Menstruační kalhotky vím, že používá kamarádka, ale nevím, jestli jsou přímo určené do vody.

Neboj se, vše to zvládneš. Držím palce.

pb®
Nezvládne-li tampon, nezvládne ani kalíšek. Tampon s aplikátorem je na zavedení menstruační pomůcky do vagíny nejjednodušší, kalíšek nejnáročnější. Menstruační plavky existují, ovšem jak se to pak dělá ve společné sprše po jejich sundání, je mi záhadou.
asi
hodnocení

Zkusím tampony s aplikatorem.
Jinak myslíte že by mi plavky vydržely?
Fungují? Děkuji

jaj*
hodnocení

0x
Kdysi sem kdosi psal o lyžování na pedagogické, byla to hrůza, chtějí přesný postupy na vše
lmgify

Ten dotaz o tom lyžování byl pro VŠ pedagogickou.

jaj*
Jo a tampony by se mělo jít naučit používat, a ještě jsou plavky na menstruaci, ale asi to předem vyzkoušet. Mám zkušenost, že když jsem jeden den měsíčně chyběla, tak jsem měla málo hodin ve škole.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]