Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám vystudovanou střední pedagogickou školu a kurz plavání jsem absolvovala v 1. ročníku.
Z plavání jsme museli zvládnotu skočit šipku, plavali jsme na čas - myslím si, že jsme museli za 10 minut uplavat určitý počet bazénů, myslím, že známkovaný bývá i jeden plavecký styl.
S sebou si určitě vem jednodílné plavky, za mě byly skvělé. Nemusela jsem pořád kontrolovat, jestli mi nic nevylézá z vršku a hlavně tě to dá do větší pohody, dále plaveckou čepici (hned jsme po plavání běželi do školy, a aby si vyfénovalo 30 holek vlasy tak na to nebyl čas, a plavecké brýle.
Záleží, jak ti vyjde cyklus, můžeš někoho poprosit, aby ti ukázal jak se tampon zavádí, jinak je ještě menstruační kalíšek. Menstruační kalhotky vím, že používá kamarádka, ale nevím, jestli jsou přímo určené do vody.
Neboj se, vše to zvládneš. Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.