Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ekonomka / UNOB - uplatnění

Od: ekonenbounob odpovědí: 1 změna:

Zdravím, jdu do čtvrtáku a jelikož po gymplu budu muset jít na výšku, rád bych nepodcenil rozhodující část. Zaujímají mě tyto 2 fakulty - Ekonomická na VŠB TUO v Ostravě (obor - ekonomie) a UNOB Brno (bezpečnost a obrana - vojenské a civilní). Rád bych sw zeptal, jaké má člověk uplatnění po dostudování v těchto oborech. Taky mě velmi baví psychologie, přemýšlel jsem také o učitelství, ale opravdu se nechci 5 let hnát pro titul, abych byl potom tak bídně placený.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když budeš chtít jít na Univerzitu obrany, tak budeš muset podepsat lejstra všeho druhu, která tě budou enormně svazovat. I přes to že se na školu nedostaneš, tak s tebou bude počítáno v době mobilizace, půjdeš do první řady. Student pobírá během studia plat, což sice je pěkný, avšak se ti může stát, že nedostuduješ a všechny peníze (které ovšem utratíš) budeš muset vrátit. Ale ještě jedna možnost tu bude! Budeš si to muset odsloužit jako řadový voják, nula, troska a budeš mezi primitivní sebrankou... Takže se na UNOB vyser a jdi na jinou školu.

*mir**mir**mir*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]