Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nástavbové studium

Od: jkrat odpovědí: 1 změna:
Ahoj, chci se zeptat, kdo třeba dělal dálkově nástavbu? Je to opravdu tak těžké? Brali vás učitele lépe, když vědí, že do toho všeho ještě pracujete? A poslední dotaz, co se učí za učivo v matematice na nástavbě? Jaké témata? Děkuji mockrát

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dělala jsem po SŠ nástavbu ještě dvakrát. Dálkově, při zaměstnání. Dojížděla jsem do školy asi 70 km daleko na 2 dny co 14 dní. Pátek a sobota. Potom jsem jezdila ke konci každého pololetí na zkoušky. Bylo jich dost. Předem bylo třeba vyjednat si s profesory termín. Protože to bylo daleko, připravila jsem se pokaždé většinou na 3 zkoušky naráz, aby cesta stála za to. Poprvé trvala nástavba 3 roky, zakončená maturitou, podruhé už jen rok, obor byl podobný tomu prvnímu, tak jsem si jen dodělávala rozdílové zkoušky. Tam byla doplňková maturita.

Vzpomínám na to pěkně. Třída plná mamin, od bydliště nejbližší spolužačky mě dělilo skoro 30 km. Mobily nebyly, abychom se mohly poradit a tak jsme si poštou přeposílaly různé materiály ke studiu.

Nocleh jsme si musely zajišťovat samy. Daly jsme se 3 ženské do party a v hotelu Zlatá hvězda si pokaždé objednaly 3lůžkový pokoj. Moc jsme toho ale nenaspaly, chechtaly jsme se ještě dlouho do noci. Nocleh pro jednu stál rovných 20 Kčs. :-D

V zaměstnání jsem měla úlevy - týdenní úvazek o několik hodin nižší, volné dny na vykonání zkoušek. Matematiku jsme neměli. Profesoři byli vesměs příjemní, ale nějaké ohledy na nás nebrali. Chceš studovat? Tak se koukej učit. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]