Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studentský byt nebo koleje - Praha

Od: majda* odpovědí: 3 změna:
Zdravim,
Potřebovala bych radu ohledně ubytování v Praze. Nedávno jsem dělala přijímačky na Karlovku a pravděpodobně mě vezmou. Hloupě jsem nepočítala s tím, že do Prahy půjdu, tudíž jsem nehledala ubytko.
Koleje by mi nevadily, právě naopak bych chtěla navázat kontakty s lidmi. Teď už jsou ale volné pouze nějaké hodinu od centra, což se mi dojíždět nechce (i když vím, že moc vybíravá být nemohu).
Klidně bych šla s několika neznámými lidmi do bytu, ale nikoho zde neznám. Neznáte nějaké internetové/facebookové skupiny, kde takové studenty mohu najít?
Je něco, co by jste mi doporučili/nedoporučili?
Děkuju dopředu za každou radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na jakou fakultu jdeš (aby se dalo radit v nějaké slušné blízkosti)? Téměř každá kolej, každá univerzita, každá fakulta, každý ročník studentů, studenti v Praze mají fb skupinu (Kolej 17.listopadu, Levné byty - Praha - spolubydlení, Studenti studentům, ...). Tam určitě něco najdeš. Také mohou nějací studenti nenastoupit, takže můžeš i pár měsíců počkat a něco se uvolní.

majda*
hodnocení

Jdu na fildu, diky mrknu na ty fb

daivicz
hodnocení

0x

Některé ženské řády nabízejí ubytování studentkám. Mezi výhody patří klid a bezpečí.

cestanahoru.org/...

rehole.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]