Nejste přihlášen/a.
Z brigád vyžiji, jelikož vlastním poděděný byt, kde jsou výdaje jen 7000 dohromady SVJ plus telefon, ostatní věci jsou zvlášť.
doplněno 08.06.24 20:32: Plus mám úspory okolo 900 000,-
0x
Na veřejných školách se školné neplatí, pokud student nepřekročil zákonem stanovené maximální délky studia, bez ohledu na jeho věk.
Já začal studovat vysokou ve třiceti letech při zaměstnání. Vzhledem k tomu jsem mohl studovat jen kombinovanou formou. Vzhledem k tomu, že jsem nikdy předtím nestudoval, neplatil jsem ve škole ani korunu školného.
0x
Libovolnou veřejnou školu (kromě ZŠ) můžeš studovat libovolnou formou v libovolném věku.
Po 26.roku života si platíš vlastní zdravotní pojištění (cca. 2200,-/měsíc).
Pokud studuješ na VŠ déle než o rok více, než je nominální délka studia, platíš ty sazby za každý následující semestr (pololetí).
Kdybys klikl na ten paragraf zákona, který jsem poslal, tak se tam píše 1 rok a byl to 1 rok už od začátku platnosti toho zákona.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.