Nejste přihlášen/a.
jestli tě mlátí musíš sebrat odvahu vybrat si toho nejagresivnějšího popadnout klacek a zmydlit ho tak že už si nikdy netroufne akorát ho nemydli po hlavě
vem ho pořádně přez nohy a jak lehne seřež ho jak toulavýho psa
Dej si vyhledat: Dominik Šišan
Myslím že to jsi ty (I když je to jmenovec) před 5 lety, tak aspoň víš, jak na to můžeš zapracovat...
ps: Rady typu bonzovat moc nedoporučuji, protože to asi jak dobře víš tě vyčlenění z kolektivu, k tomu přístup raději až poté, kdy vyčerpáš ostatní možnosti. Ale samozřejmě lepší jít bonzovat, než se zasebevraždit...
Já když jsem byl malej, ale to bylo ještě na základce takže mi mohlo být třeba 10, až 12, no tak se ke mě přidali dva silnější, a tí mě chránili A pak už jsme v podobné šikanovače (zbohatlícke fracky) masakrovali mi...
Ale dneska holt je jiná doba, dneska se to spíš než fyzicky, tak šikanuje psychicky. Být tebou, tak se přihlásím na judo, karate, krav Magath, posilovnou, už máš na to věk, anebo když kluk výše, podobných dneska je spousta... Pokud nejsi fyzicky hendikepovaný, a nesedíš jenom doma za počítačem / mobilem, mamince pod sukni...
Lepší je být hubený, než tlustý. Nic si z toho nedělejte. Zesílíte. Nedejte se.
Pokud se k Vám takhle chovají, nesmíte si to nechat líbit. Musíte přitvrdit. Jsou to slaboši, kteří si ve skupině více dovoli. V kolektivu se to stává. Pokud se to nezmění, budou nadále útočit, pak je třeba se svěřit doma, abyste na to nebyl sám. Když se to bude nadále opakovat, je třeba to řešit i ve škole. V kolektivu je to dost těžké, obvzlášť tehdy, když se tam nachází jedinci, kteří se neumí chovat. Umí jen ubližovat ostatním.
Držím moc palce. Zdravím.
Chápu. Pak si to musíte vyřešit nějakým způsobem sám. Buď si z toho dělat legraci, nebo si najít kamaráda, který Vás podpoří, bude Vás bránit. Nebo přitvrdit, nebo mlčet a trpět. Může se vše stupňovat. Pak je potřeba to řešit jinde. Přece se tím nechcete soustavně trápit.
Zdravím.
Dominiku,
pokud jíte hodně a nepřibíráte, záleží také na tom, jak jsou na tom rodiče. Genetika. Jezte zdravě, více odpočívejte a hlavně klid. Za nějaký čas jistě zesílíte. Možná i nějaké posilování by bylo vhodné. Abyste získal sílu a ubránil se.
Přeji krásný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.