Nejste přihlášen/a.
Ahojte,nedávno boli prijímačky a ja som sa hlásil na obchodnú akadémiu a polytehcnickú školu odbor infromačné a sieťové technológie,no a vzali ma na obydve tieto školy ale ja neviem že ktorú si mám teraz vybrať:DNajprv som bol predvedčený že chcem isť na to IT ale potom že na ocbhdonú a ja fakt neviem sa rohodnúť,múžete mi prosim pradiť kam mam isť?Kde to bude lepšie a tak,čo sa týka predmetov tak na tej POU by som mal fyziku a tu fakt nedavam,neviem no skuste mi poradiť ak máte nejake skusenosti:D
Já bych ti řekl, ať jdeš ... *
Zkušenost mám tu, že nikdo neví líp než já, co já vlastně chci. A už vůbec to neví líp kdosi naprosto neznámý na webu, který o tobě slyší prvně.
* (pro adminy - existuje spousta slušných variant jako ty školy, šípky, háje ... ať si tazatel vybere sám, kam chce jít)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.