Nejste přihlášen/a.
Čtyřleté studium máte ukončené? Pokud ano vidím jako nejsnadnější zajít do školy kde jste studovala a pokusit se dostudovat tam. Mohlo by se podařit např. být zařazena do posledního ročníku a to i za tu cenu, že by šlo o studium denní, pak by jste si musela vyjednat nějaký individuální plán nebo sehnat hlídání. Pokud se rozhodnete studovat jiný obor mám obavu, že budete muset začít od začátku.
Milá paní,pokud chcete pouze distanční studium,musíte se smířit s tím,že se platí-a to všude.Nevím,kolik Vám je a jak dlouho jste ze školy,ale normálně,pokud odejdete ze školy,nesmí uplynout více jak pět let,aby jste mohla navazovat na ročník v tom samym oboru a platili vám předchozí ročníky,pokud uplyne delší čas,musíte odznova.Co se týče studijního oboru IT,to je hodně rozšířený a hodně škol to nabízí.Pokud máte buňky na IT,tak distančně to vždycky seženete,ale pokud nemáte peníze,jde to někde i na splátky,ale peníze každopádně,pokud chcete studovat distančně za to budete muset dát a není to levná záležitost.Sama jsem tak chtěla studovat,tak mám docela přehled.Takže,ono se to moc nezdá,ale ty roky utíkaj,pokud už teď máte pocit,že vám vadí mít pouze ZŠ,tak jak vám budou přibývat roky,bude to čím dál horší,protože budete dělat nekvalifikované práce,ač máte na víc.Je to škoda to odkládat,můžou třeba přijít nemoci nebo úraz a pak bude o hodně těžší se vůbec rozhodnout jít studovat a vůbec to dokončit,takže je to na Vás,jen vy jste sama sobě odpovědná,jak naložíte se svým životem a co z vás bude nebo nebude.Nikomu nemusíte nic dokazovat,jen sobě a to jen pokud chcete.Například škola:Obchodní akademie,ŠKOLA 2000, s.r.o.
Ječná 30/517
120 00 Praha 2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.