Dobrý den, mám vypracovat prezentaci na téma „Proměnlivé časování rozvodů spalovacích motorů", ale vůbec k tomu nemůžu nic najít a když už, tak nevím, zda je to, co mi to našlo správné. Poradíte mi prosím, co k tomu napsat, nebo kde k tomu něco najít? Předem děkuji
Moníku, to téma, které v uvozovkách uvádíš, jsem okopíroval vložil do vyhledávače google: Proměnlivé časování rozvodů spalovacích motorů ... a vyskočilo na mě pár odkazů, které se dají použít. Vždycky, když nevím, se prvně obracím na gůgl a většinou mě to, co tam zjistím, stačí.
Je toho plný internet. Spíš hledejte proměnlivé časování ventilů. Napřed je samozřejmě potřeba chápat spalovací cyklus a pevné časování ventilů, pak vám dojde, jaká má omezení a k čemu tedy je dobré to proměnlivé. autoforum.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.