Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ve škole je jeden kluk se kterého si ostatní děti dělají srandu a skoro vždy to shodí na mě, protože jsem měl s tím klukem už také problémy ale poslední půlrom se to uklidnilo. poslední dva týdny opět něco tomu klukovi dělali a já jsem s rodiči pozvaný do ředitelny a nejspíš budu mít návrh na 2 z chování. Nevím co říct ,protože mi nikdo nevěří. Už jsem z toho dost smutný.
Nebuď smutný. Pokud jsi měl s tímto klukem už sám problémy, tak asi víš jaké. A z jakého důvodu si z něj všichni dělají srandu. Pokud se již ubližování nezúčastňuješ, tak není se čeho bát. Stačí říci jen pravdu. Lhát se nemá.
Tento hoch potřebuje podporu. Víš, jak je to pro něj těžké jít ráno do školy, když mu stále jen někdo ubližuje? Pokud někdo ubližuje, musí být za to i potrestán. Takže potom návrh na 2 z chování je odpovídající.
Jen řekni pravdu, to stačí. Popovídej si ještě s rodiči. Zdravím.
Také mě napadla ještě jedna věc.
Může se také jednat o hocha, který je hyperaktivní, má nějakou poruchu (například výchova, zdravotní a pod.) a sám tyto akce vyvolává. Dělá ze sebe kašpárka. Ostatní se mu potom směji. V tomto případě ho všichni jen omlouvají. Pokud je to tak, tak se braň. Možná bys měl sám dostat od někoho ze třídy podporu. Ale většinou jsou všichni rádi, že se jich to netýká. Jen přihlížejí.
V kolektivu se vždy musí najít někdo silný a druhý slabý. Jako ve známkování. Držím palce. Zdravím.
rád bych se ho zastal, jenom že oni mu třeba schovají věci a řeknou mu, že jsem to byl já a on jim věří protože mě jediného ze třídy nemá rád a hned jde za učitelem který to hned napíše rodičům a nikdo mi nevěří ani ve škole ani doma. Nevím co budu v té ředitelně říkat a jestli budu mít kvůli tomu návrh na 2 z chování tak mám po budoucnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.