Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, psal jsem teď prijimacky na nástavbu a cely měsíc se stresuji. Co když mě nevezmou? Mužů jít na nějakou školu a popřípadě si napsat prijimacky příští rok, asi plaším předběžně, ale mám stres. Děkuji za odpovědi.
Víš vůbec, kolik lidí se na ten tvůj obor hlásí? Třeba je jich méně než kapacita třídy a berou každého ...
Jestli si to neumíš vyhledat, tak pošli školu a obor a my ti to najdeme.
Letos si uchazeči na školy i uč. obory mohli napsat 3 školy /učiliště/. Pokud se zadaří, vyberou si z nich tu, o kterou mají největší zájem. Tím naopak uvolní své místo na ostatních ústavech. Bude to velké stěhování národů, myslím, že i plno zmatků, ale nakonec se velká většina mladých dostane tam, kam chtěla. Třeba ne hned na tu 1. školu, ale ještě mají přece 2 možnosti. Tak určitě někde své místo najdeš.
Teď koukám, že se má jednat o nástavbu? To už tedy maturitu máš, jen si své vědomosti chceš rozšířit. Nástavbu jsem studovala dálkově, jezdila na konzultace a na zkoušky a přitom normálně pracovala. Zaměstnavatel mi poskytl nějaké úlevy. Myslím, že to bylo rozumné, mohla jsem při studiu vydělávat, při zaměstnání studovat, hned jsem si vše ze školy vyzkoušela v praxi. Nevidím důvod sedět při tom dál ve škole.
Je to už skoro 50 let, ale dneska bych asi uvažovala stejně. Jaga.
Nejsi sám. Tohle řeší všichni, kdo byli u přijímaček a naprosto všichni se bojí, že je nepřijmou. Všichni se starají, co budou dělat. Včetně mého vnuka. To chce klid a vydržet. Nechoď problému naproti! V klidu seď na zadku a čekej, až problém přijde k tobě. Po cestě problém určitě zanikne, rozpustí se ve vzduchu. Klid! Vždycky všichni našli řešení. Najdeš ho i ty. Věř mi!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.