Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdělení na 5 kategorií slabik

Od: anez odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám seznam o 7 řádcích na kterých jsou různé slabiky. Jde o upravenou verzi testu Čtení slabik od Bednářové. A v tomto seznamu se má nacházet 5 kategorií slabik. Nedokážu všechny indetifikovat, tak není zde někdo kdo by mi pomohl?

Text:

ta na la ro mi se de

vo lu re vi zo be ru

suk mák nos sen výr mech len

vl bz hr dr sl kr ol

tra mle tve kro dlu sku bru

pluh hrom mlýn dnes plot zvuk vnuk

hrad drak mrak vak plak zrak vrak

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nocnisifta
hodnocení

2x
A víš, že normálně s dětmi dělají úkoly rodiče a ne anonymové z internetu? Až budeš maturovat, tak sem taky vyfotíš zadání didakťáku? Mimo to "Nedokážu všechny indetifikovat" úplně smrdí tím, že se ti nechce makat a nemáš nic. Vem si učebnici a přečti si výklad z učebnice, příp. požádej o pomoc rodiče/napiš kamarádům. Tím, že úkoly přehodíš na jiný si pracovní návyky nevytvoříš.

hgfcds
hodnocení

0x

za mě chybí MOUka, EUfemismus, DŽIN, DŽBÁN,...

Já by to kategorizoval na (nevím o co jde):

souhláska + samohláska

souhláska + souhláska + samohláska

souhláska + samohláska + souhláska

souhláska + souhláska + samohláska + souhláska

samohláska + souhláska

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]