Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muže dítě s nohou v sádře a o berlích za kamarádama ven

Od: ondrejlitera® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,mám kamaráda který má nechodíci sádru a chodí o berlích,muže s náma chodit ven,děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

8x
Má přece instrukce od doktora, kdy už může o berlich ven a taky na jak dlouho.

hodnocení

7x

Já si myslím, že tohle rozhodnutí musí udělat maminka. Ta je nejvyšší autoritou. Jenom ona ví, kdo jsou kamarádi a předpokládá činnost, kterou parta bude provozovat. Ta jediná má právo veta ;)

id
hodnocení

6x
A proč ne? Nemá předepsané nehnutě ležet v lůžku.

hodnocení

6x

Jasně, že s Vámi může jít, nebo klidně i sám.

hodnocení

5x
Ven múže nevidim dúvod proč by nemoh
Avšak bybylo lepší kdyby sádra na noze dole měla gumový podpatek aby tu sadru brzo nezlikvidoval

koleso
hodnocení

1x

Ty máš na tu sádru smůlu co? Anebo super.cz/...?

Já myslím že se to dá léčit. Otevřel si tu dnes svoji dva roky starý dotaz, poradte.cz/... Takže máš asi absťák? No snad je to neškodný,

Michal Kolesa měl úchylku zase na plavkyně respekt.cz/...

hodnocení

0x

Jak už se tu píše, tohle není otázka pro poradnu, ale pro jeho rodiče. Na co je ti souhlas např p Cukráře, když ho jeho máma nepustí a nevypraví, což asi nedělá, v obavě o jeho zdraví, protože nemá chodící sádru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma noha v sádře

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]