Nejste přihlášen/a.
Jsem několik měsíců po operaci a mám uvolnění na tv.
Uvolnění jsem sháněla docela dlouho, a až minulý týden odevzdala ve škole.
Nějaký spolužák mi řekl že mě učitelka vyškrtla ze třídnice, co to pro mě znamená?
2x
to pro tebe znamená, že si z tebe nějaký spolužák vystřelil, nic více.
Hlavně se začni co nejdříve hýbat, protože pohyb je základem zdraví, pozdějším věku to výrazně poznáš, co jsi v mládí zanedbala.
hejbu se ale jelikož mám nemocnou ŠŽ, tak mi nejde hubnout, ale pohyb mám ráda a když nemohu teď cvičit tak aspoň procházky a tak
Procházka velice svižným krokem 20min do obchodu s batohem na nákup jídla na zádech a svižným krokem zase 20min zpátky je pěkná fyzická aktivita. Nos pohodlné tenisky, dělej to každý den pro čerstvý chleba a mléko a dá ti to více než tělocvik ve škole.
asi tě zklamu, ptala jsem se na toho svého doktora na ŠŽ, ten mi hubnout za prvé nedoporučuje, ikdyž se hlídám, tak zhubnu ale za pár dní to mám znovu, navíc ani nezhubnu protože mi to ŠŽ neumožnuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.