Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učitelka na tv mě vyškrtla ze třídnice

Od: kare odpovědí: 14 změna:
Dobrý den.
Jsem několik měsíců po operaci a mám uvolnění na tv.
Uvolnění jsem sháněla docela dlouho, a až minulý týden odevzdala ve škole.
Nějaký spolužák mi řekl že mě učitelka vyškrtla ze třídnice, co to pro mě znamená?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nevěř spolužákovi všechno, co řekne. Odevzdala jsi to uvolnění ve škole a co Ti k tomu kdo řekl?

kare
hodnocení

Jo děkuju, uvolnění jsem odevzdala a jen mi řekli že mě uvolní

Tak je to v pořádku a nemusíš si dělat starosti s tím, co plácá spolužák.

marak
hodnocení

2x

to pro tebe znamená, že si z tebe nějaký spolužák vystřelil, nic více.

Hlavně se začni co nejdříve hýbat, protože pohyb je základem zdraví, pozdějším věku to výrazně poznáš, co jsi v mládí zanedbala.

Sportem k trvalé invaliditě.
kare
hodnocení

jo dobře děkuju, vůbec mě nenapadlo že si ze mě dělají srandu.
hejbu se ale jelikož mám nemocnou ŠŽ, tak mi nejde hubnout, ale pohyb mám ráda a když nemohu teď cvičit tak aspoň procházky a tak
kare
hodnocení

@marak
jo to už tady taky bylo a u mě velmi časté
lmgify

Procházka velice svižným krokem 20min do obchodu s batohem na nákup jídla na zádech a svižným krokem zase 20min zpátky je pěkná fyzická aktivita. Nos pohodlné tenisky, dělej to každý den pro čerstvý chleba a mléko a dá ti to více než tělocvik ve škole.

tj
Tělo nemá žádné solární panely a nepřijímá energii nijak jinak, než z jídla a opět jí používá ke svému chodu a pohybu. Nemoc štítné žlázy znamená problém, ale není to jediný důvod vaší nadváhy. Kdybyste se více pohybovala, hlídala si co jíte (ano i kalorie, jíst zdravě neznamená automaticky hubnout), neměla byste z čeho mít bříško. Je to matematika. Zdravý člověk zhubne snadno, vy s obtížemi, ale výsledek je pro oba stejný, oba mohou být hubení. Hlavně se s tím současným stavem nesmiřovat a neházet flintu do žita.
kare
@tj
asi tě zklamu, ptala jsem se na toho svého doktora na ŠŽ, ten mi hubnout za prvé nedoporučuje, ikdyž se hlídám, tak zhubnu ale za pár dní to mám znovu, navíc ani nezhubnu protože mi to ŠŽ neumožnuje.

hodnocení

0x
No asi si tě vyškrtla ze seznamu, aby ti každou hodinu nemusela zapisovat absenci.
kare
04.04.24 19:20

mate59
hodnocení

0x

Zeptej se učitelky. Znamená to, že nebudeš z TV klasifikována.

kare
vždyť jsem psala že mám uvolnění klasifikovat mě nemůže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]